UP-info utanpotlassport.hu 2020.02.27 12:06 Frissítve: 2020.02.27 12:08

Labdarúgás: Takács Márton emléke előtt tiszteleg a DVTK U17-es csapata

A szeptemberi súlyos autóbalesetét követően fiatalon elhunyt diósgyőri labdarúgó, Takács Márton emléke előtt tiszteleg a DVTK U17-es csapata, amely soron következő bajnokiját a felnőttek katlanjában játssza le.

Forrás: dvtk.eu

 •  Forrás: dvtk.eu

A DVTK labdarúgócsapatának vezetése úgy határozott, hogy Takács Márton emléke előtt tisztelegve 2020. február 29-én, szombaton 12 órától a bajnoki címért és a feljutásért küzdő, a tabellán jelenleg második helyen álló U17-es csapat az edzőközpont helyett a DVTK Stadionban fogadja a Fehérvár korosztályos együttesét.

Takács Márton szeptemberben szenvedett súlyos autóbalesetet, majd hosszan tartó kóma után elhunyt. Az U17-es csapat vezetőedzője Zsivoczky Gyula a klub honlapjának nyilatkozott a mérkőzésről.

„Szomorú aktualitása van ennek a mérkőzésnek, szeretnénk szépen megemlékezni Marciról saját magunk és a klub miatt is. Az ő emléke is arra sarkallja a csapat tagjait, hogy minél jobb labdarúgók legyenek. Sok forduló van még hátra, a feljutásról nem ez a mérkőzés fog dönteni. Ez most egy lehetőség, hogy egy csodálatos stadionban, kiváló pályán játszva megmutassák a játékosok a szurkolóknak, hogy mit tudnak. Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak majd.”

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.03.09 09:48:14

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Lehet-e gond, ha egy sportág nagyon népszerűvé válik? Bírják-e a szakosztályok a megnövekedett érdeklődést edzőkkel, infrastruktúrával, ha egy-egy nagy siker után tömegével érkeznek a gyerekek? Öt hazai nevelőműhelyben érdeklődtünk.

2020.02.29 09:18:15

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az utóbbi néhány évben egyre több 21 éves vagy annál fiatalabb külföldi labdarúgót szerződtetnek az NB I-es klubok. Sallói István, a Zalaegerszeg sportigazgatója szerint ezzel az égvilágon semmi baj nincs, sőt…

2020.02.26 13:48:14

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A második versenynap délelőttjén már a harmadik érmét (a második aranyat) szerezte meg a magyar küldöttség a sportlövők lengyelországi junior Európa-bajnokságán: Mészáros Eszter Pekler Zalánnal párban győzött a vegyes csapatok küzdelmeiben.

2020.02.21 13:37:14

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

Hívta az FTC, a Siófok és a Brest, ő azonban a német élvonal harmadik helyezettjét választotta. A 18 éves junior Eb-aranyérmes kézilabdázóval, Albek Annával a Metzingenbe szerződésről, a nem várt megkeresésekről, az NB I-ről és a távlati céljairól is beszélgettünk.

2020.02.09 12:37:14

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Az ifjúsági ergométeres kontinensviadal után a párizsi világbajnokságon is megvillantotta klasszisát az Arrabona Evezős Klub 18 éves versenyzője, Siska Bettina, elvégre 500 méteren új egyéni csúccsal a dobogó második fokára állt fel, s nevelőedzője, Halmainé Mészáros Éva szerint immár „stabilan hozza, amit tud".