UP-info utanpotlassport.hu 2020.07.05 15:38 Frissítve: 2020.07.05 15:45

Labdarúgás: Dárdai Palkó távozhat, Márton viszont marad a Herthában

A korábbi szövetségi kapitány, jelenleg a Hertha utánpótlás-koordinátoraként tevékenykedő Dárdai Pál két idősebbik fiáról, a 21 éves Palkóról és a 18 esztendős Mártonról nyilatkozott az M1 Nemzeti Sporthíradójának.

A következő idényben minden bizonnyal különválnak az útjaik Dárdai Mártonnak (balra) és Palkónak Forrás: bild.de

A következő idényben minden bizonnyal különválnak az útjaik Dárdai Mártonnak (balra) és Palkónak  •  Forrás: bild.de

Felgyógyult bokasérüléséből Dárdai Márton (18), aki édesapja szerint ősztől akár be is mutatkozhat a Bundesligában. Erről Dárdai Pál beszélt az M1-nek adott interjújában. A korábbi szövetségi kapitány és három fia tegnap este Gerjenben egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen szerepelt együtt. A Hertha utánpótlás-koordinátoraként dolgozó szakember két idősebbik fiáról azt mondta: Palkó (21) egy német másodosztályú vagy holland élvonalbeli együtteshez szerződhet, Mártonnak pedig a berliniek első csapatában kell majd bizonyítania.

„Palkó ezt az évet arra szánta, hogy magára szedjen pár kilót. Külön specialistához járt, és most már úgy néz ki végre, mint egy futballista, nem pedig egy kisgyerek. Olyan csapatot kell találni neki, amelyikben játszani tud. A másodosztály vagy a holland első liga feküdne neki a leginkább: ott újra formába hozhatná magát. Marci pedig érettségizzen le, eddzen a nagycsapattal, Vedad Ibisebic – a Hertha csapatkapitánya (A szerk.) – egyszer-kétszer könyökölje le, hogy tanulja meg, milyen a súlyok ellen játszani! Ő még csak A-Jugend korosztály, játszhat az ifiben és U23-ban is, de reméljük, hogy egyszer ő is Bundesliga-játékos lesz."

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.07.23 16:35:17

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

„Ebben a csapatban a vizet hordani vagy az időkérést meghallgatni is hatalmas dolog” – mondja az FTC 17 éves kézilabdázója, a felnőttekkel készülő Ballai Borbála, aki azt is elárulja, kitől tanulta a legtöbbet a nagyok között.

2020.07.20 14:55:15

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében 250 millió forintot osztanak szét a kis és közepes sportszervezetek között.

2020.07.17 20:07:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökének, Kulcsár Krisztiánnak a véleményét kértük az után, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kongresszusa elfogadta a 2022-es dakari ifjúsági olimpia négyéves halasztásáról szóló javaslatot.

2020.07.16 15:57:01

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

Nemcsak az NB I-es csapatban, hanem a dunaújvárosi utánpótlásban is szerepet vállal a visszatérő Bulath Anita. A 106-szoros válogatott irányítót a számára nem is annyira ismeretlen feladatról kérdeztük.

2020.06.08 14:13:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa harmadik lett a cseh bajnokság elmúlt hétvégén rendezett brnói fordulójának első futamán.