UP-info utanpotlassport.hu 2020.05.20 11:41 Frissítve: 2020.05.20 11:43

Kosárlabda: szülői engedéllyel edzhetnek Nyíregyházán

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakosztályában − ezekről nyilatkozott a klub honlapjának az ügyvezető, Sitku Ernő.

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrumban Forrás: nyiregyhazisc.hu

Szigorú szabályok betartása mellett indulhat újra az élet a Nyíregyházi Sportcentrumban  •  Forrás: nyiregyhazisc.hu

Május 4-től új kormányrendelet szabályozza a sportélet működését idehaza. A Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda-szakosztálya mindent elkövet annak érdekében, hogy sportolói biztonságos körülmények között készüljenek − írja a nyiregyhazisc.hu.

„A veszélyhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az edzéslátogatást szülői nyilatkozat kitöltésével engedélyezzük. Az ehhez szükséges papírokat eljuttattuk kosarasaink családjához, törvényes képviselőihez; az aláírásukkal kell hozzájárulniuk a tréningeken való részvételhez, illetve nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük egészséges és a családban nincs fertőzött személy. Az edzéslátogatás nem megengedett azoknak, akiknél a vírus bármely tünete jelentkezik: láz, köhögés, fáradékonyság, gyengeség, légzési nehézség” – mondta Sitku Ernő, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hozzátette: reméli, mindenki megérti, hogy a szigorú intézkedéseket azért kellett meghozniuk, hogy óvják sportolóik egészségét.

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.

2020.05.12 09:11:17

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.

2020.05.08 12:21:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Amennyiben a RB Salzburg elfogadná az AC Milan által a Tuttosport szerint tett 20 millió eurós ajánlatot, úgy a 19 éves Szoboszlai Dominik lehetne minden idők legdrágább magyar labdarúgója.

2020.05.01 13:31:16

Utánpótlássport B. V. utanpotlassport.hu

A LEN (Európai Úszó Szövetség) vezető testülete úgy határozott, hogy elhalasztja a 2020-as junior Európa-bajnokságot az összes szakágban (úszás, nyílt vízi úszás, műugrás, műúszás, vízilabda).