UP-info utanpotlassport.hu 2020.04.05 12:54 Frissítve: 2020.04.05 13:10

Kosárlabda: kisütöttek valamit a Soproni Tigrisek

A Soproni Tigrisek SE kosárlabdázói elindították „Kisütöttünk valamit” elnevezésű programot. A klub arra kérte tagjait, hogy készítsenek finom házi süteményt. Az édességeket hétfőn délután átadták a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak.

A Soproni Tigrisek SE elnöke, Nagy Tamás úgy véli, hogy a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben a legfontosabb az, hogy a kosarasok továbbra is összetartsanak. Az egyesület növendékei folyamatosan kapják a „házi feladatokat”:

Hétfőn adták át a süteményeket a Soproni Sportközpont dolgozóinak Forrás: hunbasket.hu

Hétfőn adták át a süteményeket a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak  •  Forrás: hunbasket.hu

„Ameddig lehetett, szabadtéren tartottunk csoportos edzéseket, gyakorlatilag mini alapozást csináltak végig a játékosok − rengeteget futottak. A célunk az volt, hogy minél jobb fizikai állapotba kerüljenek, még akkor is, ha esetleg elkapják a fertőzést. Most már csak egyéni edzésekre van lehetőség, mi is csoportot hoztunk létre a Google Classroomban, azaz olyan online rendszert alkalmazunk, amelyben edzést tarthatnak a trénerek a tanítványaiknak. Heti több alkalommal elméleti, erőnléti és technikai feladatokat kapnak a gyerekek” − mondta a szövetség honlapjának az elnök.

A szakember hozzátette: az egyesületi edzőkkel tartják a kapcsolatot, konferenciabeszélgetések keretében osszák meg egymással a tapasztalataikat az új szisztémáról:

„Fontos, hogy a Tigrisek nagy csapata együtt maradjon, ezért több programot is szerveztünk. Rendeztünk például közös filmnézést, amelybe több mint százan kapcsolódtak be. A résztvevők között nagy értékű kosárlabdát sorsoltunk ki − ezzel is motiválva az ifjakat.”

A klub elindította a „Kisütöttünk valamit” elnevezésű programot is, amelynek keretében arra kérte tagjait, hogy készítsenek finom házi süteményt. Az édességeket hétfőn délután átadták a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak.

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.06.03 09:13:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

A korlátozások enyhítésével kijelenthető, hogy – bár szigorú ellenőrzés mellett – újraindult a sportélet hazánkban. Lássuk, miként „rajtoltak” az utánpótlássport legjobbjai!

2020.05.30 15:13:17

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A Borussia Dortmund 19 éves norvég csatárzsenije, Erling Braut Haaland 2019. május 30-án írta be magát először a futball történelemkönyvébe, amikor egymaga 9 gólt rúgott a hondurasi válogatott ellen a lengyelországi U20-as világbajnokságon.

2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.

2020.05.12 09:11:17

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.