Kézi: a Fradiba szerződött Vácról Bognár Alex, a 19 éves irányító

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.07. 17:45
Címkék
Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata is biztosan felkapta a fejét a 19 éves Bognár Alex NB I-es remeklésére, így fogta magát és gyorsan le is szerződtette a nyáron az ifjúsági válogatottal ötödik helyezést elérő irányítót.

Utánpótlás-válogatott játékossal erősített az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapata, amely szerződtette a Vác élvonalbeli csapatának legeredményesebbjátékosát, a 19 éves Bognár Alexet.

Az FTC nyerte a versenyfutást a 19 éves Bognár Alexért Forrás: fradi.hu
Az FTC nyerte a versenyfutást a 19 éves Bognár Alexért Forrás: fradi.hu

Az FTC nyerte a versenyfutást a 19 éves Bognár Alexért  •  Forrás: fradi.hu

Az irányító az idei ifjúsági világbajnokságon a minden idők legjobb szereplését produkált, az ötödik helyen végzett együttes egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a juniorválogatottban szerepel. A 2019-2020-as idényben eddig 11 bajnokin 40 gólt szerzett. Nem is olyan régen a hét csapatába is beválasztották, miután egyetlen mérkőzésen 12 gólt szerzett az Orosháza ellen.

„Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével – akit a magyar kézilabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok – még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot hozhatja ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz" – mondta Király Sándor, az FTCférfiszakágának vezetője.

Bognár Alexet a hírek szerint több, a középmezőny elején álló csapat is meg akarta szerezni.

„Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – nyilatkoztaa 19 éves irányító a fradi.hu-nak. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, még van fél évem van hátra, így vidéki város helyett egyszerűbb volt Budapestet választanom, de ami ennél is fontosabb , olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.”

További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik