Jégkorong: finn vezetőedzővel folytatja a Fehérvári Titánok együttese

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.29. 11:46
Címkék
Az Allsvenskan-ligából érkezik a Fehérvári Titánok vezetőedzője; Kiss Dávid helyett immár Kapser Vuorinennel folytatják.

Hétfőn jelentette be új vezetőedzőjét a következő Erste Liga-szezonre a Fehérvári Titánok utánpótláskorúakra építő jégkorongcsapata. A székesfehérvári második számú együttest a jövőben Kiss Dávid helyett Kasper Vuorinen irányítja. A klub általános igazgatója, Szélig Viktorígy nyilatkozott a klub honlapjának az érkező szakemberről:Kiss Dávid helyett Kasper Vuorinen irányítja. A klub általános igazgatója, Szélig Viktorígy nyilatkozott a klub honlapjának az érkező szakemberről:

Finn szakemberrel folytatják a "Titánok" Forrás: Fehérvár AV19
Finn szakemberrel folytatják a "Titánok" Forrás: Fehérvár AV19

Finn szakemberrel folytatják a "Titánok"  •  Forrás: Fehérvár AV19

„A Titánok csapat élére olyan edzőt kerestünk, aki motivált és jártas a fiatal játékosok fejlesztésében. Az út marad a régi, a csapat lényege eddig is az volt, hogy a fiatalokat egyre közelebb hozhassuk az osztrák ligában szereplő együtteshez. Kasper Vuorinen segítője Arany Máté lesz. A korábbi vezetőedző, Kiss Dávid marad a klub kötelékében, de más feladatokat szeretnénk rábízni.”

Vuorinen pedig elmondta, izgatottan várja a közös munkát a fiatal együttessel.

„Lenyűgözött, hogy mennyire egyértelmű volt, hogy a vezetés milyen srácokból álló csapatot és stábot szeretne összeállítani ahhoz, hogy megteremtse azt a környezetet, ahol az együttes és különösen a játékosok is fejlődhetnek, jobbá válhatnak sportemberként és jégkorongozóként is. Így lehet felépíteni valamit, ami hosszútávú.”

További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik