UP-info utanpotlassport.hu 2020.06.29 11:46 Frissítve: 2020.06.29 11:54

Jégkorong: finn vezetőedzővel folytatja a Fehérvári Titánok együttese

Az Allsvenskan-ligából érkezik a Fehérvári Titánok vezetőedzője; Kiss Dávid helyett immár Kapser Vuorinennel folytatják.

Hétfőn jelentette be új vezetőedzőjét a következő Erste Liga-szezonre a Fehérvári Titánok utánpótláskorúakra építő jégkorongcsapata. A székesfehérvári második számú együttest a jövőben Kiss Dávid helyett Kasper Vuorinen irányítja. A klub általános igazgatója, Szélig Viktor így nyilatkozott a klub honlapjának az érkező szakemberről:

Finn szakemberrel folytatják a "Titánok" Forrás: Fehérvár AV19

Finn szakemberrel folytatják a "Titánok"  •  Forrás: Fehérvár AV19

„A Titánok csapat élére olyan edzőt kerestünk, aki motivált és jártas a fiatal játékosok fejlesztésében. Az út marad a régi, a csapat lényege eddig is az volt, hogy a fiatalokat egyre közelebb hozhassuk az osztrák ligában szereplő együtteshez. Kasper Vuorinen segítője Arany Máté lesz. A korábbi vezetőedző, Kiss Dávid marad a klub kötelékében, de más feladatokat szeretnénk rábízni.”

Vuorinen pedig elmondta, izgatottan várja a közös munkát a fiatal együttessel.

„Lenyűgözött, hogy mennyire egyértelmű volt, hogy a vezetés milyen srácokból álló csapatot és stábot szeretne összeállítani ahhoz, hogy megteremtse azt a környezetet, ahol az együttes és különösen a játékosok is fejlődhetnek, jobbá válhatnak sportemberként és jégkorongozóként is. Így lehet felépíteni valamit, ami hosszútávú.”

További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.06.08 14:13:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa harmadik lett a cseh bajnokság elmúlt hétvégén rendezett brnói fordulójának első futamán.

2020.06.03 09:13:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

A korlátozások enyhítésével kijelenthető, hogy – bár szigorú ellenőrzés mellett – újraindult a sportélet hazánkban. Lássuk, miként „rajtoltak” az utánpótlássport legjobbjai!

2020.05.30 15:13:17

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A Borussia Dortmund 19 éves norvég csatárzsenije, Erling Braut Haaland 2019. május 30-án írta be magát először a futball történelemkönyvébe, amikor egymaga 9 gólt rúgott a hondurasi válogatott ellen a lengyelországi U20-as világbajnokságon.

2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.