UP-info utanpotlassport.hu 2020.03.26 16:02 Frissítve: 2020.03.30 15:50

Légiósok: így tartja karban magát a Salzburg 18 éves magyarja

Az Utanpotlassport.hu kérésére rövid video-összefoglalót küldött Major Sámuel, a salzburgiak ifjú játékosa arról, hogyan próbálja megőrizni a formáját odakint, a koronavírus-járvány miatt „kapott” kényszerpihenő idején.

Major Sámuel a kényszerszünet alatt sem lazsál Forrás: Red Bull Salzburg

Major Sámuel a kényszerszünet alatt sem lazsál  •  Forrás: Red Bull Salzburg

A 18 éves Major Sámuel Ausztriában él a családjával. A Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának középpályása az ősszel szerepelt a magyar korosztályos válogatottal a brazíliai U17-es világbajnokságon (Nigéria ellen gólt is szerzett),  és az évadban négyszer pályára lépett az UEFA Ifjúsági Ligában is.

„Edzések nincsenek, de maradtunk Ausztriában, rendszeresen eljárok futni. Az edzőktől kaptam feladatokat, amelyekben, meghatározták, hogy mekkora távokat és milyen tempóban kell teljesítenem. Elég kemény tréningeket végzek; előfordult például, hogy tizennégy kilométert kellett megtennem egy óra alatt, változó tempóban. Egyébként az emberek türelmesek Ausztriában, jól viselik a bezártságot, a város természetesen meglehetősen kihalt” – mondta el jelenlegi körülményeiről, lehetőségeiről az Utanpotlassport.hu-nak Major Sámuel.

Az Utanpotlassport.hu kérésére rövid video-összefoglalót küldött Major Sámuel, a salzburgiak ifjú játékosa arról, hogyan...

Közzétette: Utánpótlássport.hu 62 sportág friss hírei egy helyen – 2020. március 26., csütörtök

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.

2020.08.26 09:09:17

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Az utóbbi időben jól megfigyelhető tendencia, hogy a gyerekeket egyre fiatalabban igyekeznek „megkaparintani” az egyes sportágak. Összeállításunkban arra keressük a választ, hogy miképpen működik a népszerűsítés az egészen kicsik körében, és arra is, hogy a korai kezdés együtt jár-e nem kívánatos mellékhatásokkal.

2020.07.23 16:35:17

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

„Ebben a csapatban a vizet hordani vagy az időkérést meghallgatni is hatalmas dolog” – mondja az FTC 17 éves kézilabdázója, a felnőttekkel készülő Ballai Borbála, aki azt is elárulja, kitől tanulta a legtöbbet a nagyok között.

2020.07.20 14:55:15

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében 250 millió forintot osztanak szét a kis és közepes sportszervezetek között.