UP-info utanpotlassport.hu 2020.03.26 16:02 Frissítve: 2020.03.30 15:50

Légiósok: így tartja karban magát a Salzburg 18 éves magyarja

Az Utanpotlassport.hu kérésére rövid video-összefoglalót küldött Major Sámuel, a salzburgiak ifjú játékosa arról, hogyan próbálja megőrizni a formáját odakint, a koronavírus-járvány miatt „kapott” kényszerpihenő idején.

Major Sámuel a kényszerszünet alatt sem lazsál Forrás: Red Bull Salzburg

Major Sámuel a kényszerszünet alatt sem lazsál  •  Forrás: Red Bull Salzburg

A 18 éves Major Sámuel Ausztriában él a családjával. A Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának középpályása az ősszel szerepelt a magyar korosztályos válogatottal a brazíliai U17-es világbajnokságon (Nigéria ellen gólt is szerzett),  és az évadban négyszer pályára lépett az UEFA Ifjúsági Ligában is.

„Edzések nincsenek, de maradtunk Ausztriában, rendszeresen eljárok futni. Az edzőktől kaptam feladatokat, amelyekben, meghatározták, hogy mekkora távokat és milyen tempóban kell teljesítenem. Elég kemény tréningeket végzek; előfordult például, hogy tizennégy kilométert kellett megtennem egy óra alatt, változó tempóban. Egyébként az emberek türelmesek Ausztriában, jól viselik a bezártságot, a város természetesen meglehetősen kihalt” – mondta el jelenlegi körülményeiről, lehetőségeiről az Utanpotlassport.hu-nak Major Sámuel.

Az Utanpotlassport.hu kérésére rövid video-összefoglalót küldött Major Sámuel, a salzburgiak ifjú játékosa arról, hogyan...

Közzétette: Utánpótlássport.hu 62 sportág friss hírei egy helyen – 2020. március 26., csütörtök

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.04.04 14:29:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Az ausztrál bajnokságban vitézkedő Illawara Hawks kosárlabdacsapata súlyos anyagi gondokkal küzd, a klub év újoncának választott fiatalja, LaMelo Ball pedig a jelek szerint nem tétlenkedik: az NBA-be igyekvő 18 éves srác nemes egyszerűséggel megvásárolja imádott együttesét – minderről az ifjú menedzsere, Jermaine Jackson számolt be az ESPN-nek.

2020.03.09 09:48:14

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Lehet-e gond, ha egy sportág nagyon népszerűvé válik? Bírják-e a szakosztályok a megnövekedett érdeklődést edzőkkel, infrastruktúrával, ha egy-egy nagy siker után tömegével érkeznek a gyerekek? Öt hazai nevelőműhelyben érdeklődtünk.

2020.02.29 09:18:15

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az utóbbi néhány évben egyre több 21 éves vagy annál fiatalabb külföldi labdarúgót szerződtetnek az NB I-es klubok. Sallói István, a Zalaegerszeg sportigazgatója szerint ezzel az égvilágon semmi baj nincs, sőt…

2020.02.26 13:48:14

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A második versenynap délelőttjén már a harmadik érmét (a második aranyat) szerezte meg a magyar küldöttség a sportlövők lengyelországi junior Európa-bajnokságán: Mészáros Eszter Pekler Zalánnal párban győzött a vegyes csapatok küzdelmeiben.

2020.02.21 13:37:14

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

Hívta az FTC, a Siófok és a Brest, ő azonban a német élvonal harmadik helyezettjét választotta. A 18 éves junior Eb-aranyérmes kézilabdázóval, Albek Annával a Metzingenbe szerződésről, a nem várt megkeresésekről, az NB I-ről és a távlati céljairól is beszélgettünk.