UP-info utanpotlassport.hu 2020.05.19 11:14 Frissítve: 2020.05.19 11:16

Hogyan tovább, magyar sport? - élő online konferencia holnap

Nagyszabású, szinte minden területet érintő élő online konferenciát rendez Hogyan tovább, magyar sport? címmel holnap, azaz szerdán 16 órától az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a koronavírus-járvány hatásairól, a szakmai és gazdasági kilátásokról. Az internetes eseményre még lehet regisztrálni.

Babos Tímea, Gulácsi Péter és Szilágyi Áron is megosztja tapasztalatait a konferencián Forrás: WTA, MLSZ, Facebook

Babos Tímea, Gulácsi Péter és Szilágyi Áron is megosztja tapasztalatait a konferencián  •  Forrás: WTA, MLSZ, Facebook

A járvány miatt hozott korlátozó intézkedések zömét feloldották, így lassanként a sportélet is visszatérhet a régi kerékvágásba. Ugyanakkor  számtalan kérdés fogalmazódott és fogalmazódik meg a jelennel és a jövővel kapcsolatban: mit szabad és mit nem szabad az újraindított edzéseken; lesz-e a jövőben is annyi pénz a sportban, mint korábban, vagy akár becsődölhetnek a klubok; hogyan kezelhetők a bezártság, motiválatlanság miatt kialakult mentális problémák?

A szerdán 16 órakor kezdődő online eseményre regisztrálni kell; a részvételi díj 2000 forint. Részletes program és jelentkezés ITT.

A mintegy négyórásra tervezett, Hogyan tovább, magyar sport? című élő online konferencián előadást tart Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Lénárt Ágota pszichológus, Dénes Ferenc sportközgazdász, Téglásy György sportorvos, Petrov Iván úszóedző, az egyaránt kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Fodor Rajmund (sportszülői minőségében) és Gergely István, a Budapesti Honvéd elnöke, Bodnár Péter, a kosárlabda-szövetség főtitkára, Bardóczy Gábor, a kézilabda-szövetség TAO-igazgatója, Román Gergely, a Decathlon online kereskedelmi igazgatója, továbbá két sportújságíró, Ballai Attila és Csisztu Zsuzsa. Megosztja gondolatait a jelen három klasszis sportolója is: a kétszeres ötkarikás győztes kardvívó, Szilágyi Áron, a háromszoros párosvilágbajnok teniszező, Babos Tímea, valamint az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, a Bundesliga múlt hétvégi folytatásán a közönség nélkül tartott mérkőzések miliőjéről már testközeli tapasztalatot szerző Gulácsi Péter.

FB_Insta

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla programja és a Budapesti Honvéd támogatásával,  a Pélicom Média közreműködésével megvalósuló konferencia nézői olyan információk, tanácsok sorával gazdagodhatnak, amelyek segítik a jelenlegi helyzetből való kilábalást, az újrakezdést.

Az online eseményre regisztrálni kell, a részvételi díj 2000 forint. Részletes program és jelentkezés ITT.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.

2020.05.12 09:11:17

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.

2020.05.08 12:21:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Amennyiben a RB Salzburg elfogadná az AC Milan által a Tuttosport szerint tett 20 millió eurós ajánlatot, úgy a 19 éves Szoboszlai Dominik lehetne minden idők legdrágább magyar labdarúgója.

2020.05.01 13:31:16

Utánpótlássport B. V. utanpotlassport.hu

A LEN (Európai Úszó Szövetség) vezető testülete úgy határozott, hogy elhalasztja a 2020-as junior Európa-bajnokságot az összes szakágban (úszás, nyílt vízi úszás, műugrás, műúszás, vízilabda).