F1: megsérült, de indul a hétvégén a 18 éves Lando Norris

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 13:31
Címkék
Futott nyaralás közben − így lett ínhúzódása a Forma−1 18 esztendős újoncának, Lando Norrisnak. A biztonság kedvéért az orvosok sínbe tették a lábát, ám csapata, a McLaren állítja: nem komoly a baj, pilótájuk ott lesz a hétvégi Belga Nagydíjon − írja az index.hu.

Nem hétköznapi módon lett sérült a Forma−1 18 esztendős újonca, Lando Norris. A McLaren-versenyzőjének sínbe került a bal lába, miután nyaralása közben ínhúzódást szenvedett. A pilóta egyik közösségi oldalán megmutatta a sérülés eredményét, de állítja, a dolog nem komoly, ott lesz hétvégén a Belga Nagydíjon.Lando Norris. A McLaren-versenyzőjének sínbe került a bal lába, miután nyaralása közben ínhúzódást szenvedett. A pilóta egyik közösségi oldalán megmutatta a sérülés eredményét, de állítja, a dolog nem komoly, ott lesz hétvégén a Belga Nagydíjon.

Lando Norris Forrás: index.hu
Lando Norris Forrás: index.hu

Lando Norris  •  Forrás: index.hu

„A vakációja alatt, futás közben közepesen begyulladt egy ín a bal lábában, de nem számítunk arra, hogy ez befolyásolná a szereplését a Belga futamon. Pár napig elővigyázatosságból sínben hagyják, de sokkal drámaibban néz ki az egész, mint amennyire komoly valójában”− közölte a McLaren aGPToday.net-tel.

Norris ez idáig 24 pontot szerzett a szezonban, csapata ennek is köszönhetően áll negyedik helyen a világbajnokságban, a három utolérhetetlen nagycsapat, a Mercedes, Ferrari és a Red Bull mögött.

További korosztályos hírekAUTÓSPORTBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik