utanpotlassport.hu 2019.03.28 14:23 Frissítve: 2019.03.28 14:34

Autósport: Keszthelyi Vivien a legjobbak sorában

A W Series bejelentette a rajtrácsot kiérdemlők listáját, melyből kiderül, hogy a 18 éves Keszthelyi Vivien a sorozat szerződtetett, hivatalos tesztpilótájaként folytatja pályafutását, így ő lesz a mezőny egyik legfiatalabb tagja.

VivienKeszthelyi_F3_WSeries_SelectionProcess (2)

Keszthelyi Viviennek megérte elfáradni az egy héten át tartó válogatón

UP-info – utanpotlassport.hu   A 2019-ben induló W Series-ben való részvételért világszerte több mint száz női pilóta jelentkezését fogadták el. A válogatón az előszűrés után már csak ötvennégyen maradtak versenyben. A második fordulóban ausztriai, három napon át tartó tesztsorozat következett, melynek a végén huszonnyolcra csökkent az esélyesek száma. Keszthelyi Vivien az utolsó, mindent eldöntő spanyolországi kiválasztáson, kevés formaautós tapasztalata ellenére nagyszerűen teljesített, így a sorozat egyik legfiatalabb tagjaként került a világ legjobb 22 női versenyzője közé.

„Nagyon boldog vagyok, hiszen nagyon kevés időm volt, hogy felkészüljek. Nehéz két hónapon vagyok túl,  végig az a cél lebegett a szemem előtt, hogy minél több tapasztalatot szerezhessek a Formula–3-ban. Gratulálok az összes versenyzőnek, aki részt vett az egy héten keresztül tartó válogatón. Minden szempontból értékeltek minket, ami nagy kihívást jelentett, de a fáradtság ellenére most hatalmas az öröm" – nyilatkozta Vivien.

A fiatal magyar versenyző a W Series hivatalos teszt- és tartalék pilótájaként részt vesz minden versenyhétvégén és teszten, amellett készen kell állnia a sorozatban való versenyzésre is.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.07.23 16:35:17

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

„Ebben a csapatban a vizet hordani vagy az időkérést meghallgatni is hatalmas dolog” – mondja az FTC 17 éves kézilabdázója, a felnőttekkel készülő Ballai Borbála, aki azt is elárulja, kitől tanulta a legtöbbet a nagyok között.

2020.07.20 14:55:15

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében 250 millió forintot osztanak szét a kis és közepes sportszervezetek között.

2020.07.17 20:07:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökének, Kulcsár Krisztiánnak a véleményét kértük az után, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kongresszusa elfogadta a 2022-es dakari ifjúsági olimpia négyéves halasztásáról szóló javaslatot.

2020.07.16 15:57:01

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

Nemcsak az NB I-es csapatban, hanem a dunaújvárosi utánpótlásban is szerepet vállal a visszatérő Bulath Anita. A 106-szoros válogatott irányítót a számára nem is annyira ismeretlen feladatról kérdeztük.

2020.06.08 14:13:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa harmadik lett a cseh bajnokság elmúlt hétvégén rendezett brnói fordulójának első futamán.