NFL: remekül mutatkozott be az újonc Kyler Murray

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.09. 18:06
Címkék
Parádésan mutatkozott be a profi amerikaifutball-ligában (NFL) az idei amatőr játékosbörze, azaz a draft első választottja, Kyler Murray: a fiatal irányító vezetésével az előzetesen szinte esélytelennek tartott Arizona Cardinals hosszabbításban döntetlent játszott a vendég Detroit Lionsszal.

Az NFL első játékhetében az újoncok közülKyler Murray játékára voltak kíváncsiak a legtöbben, a korszakos tehetségnek tartott irányítóra ugyanakkor előzetesen nem sok jó várt, az Arizona Cardinals ugyanis összeségében jelenleg a liga egyik leggyengébb csapata, ennek ellenére a 22 éves játékos már a nyitányon bebizonyította, hogy ha nem sérül meg, akkor hosszú távon fel lehet rá építeni a klubot.Kyler Murray játékára voltak kíváncsiak a legtöbben, a korszakos tehetségnek tartott irányítóra ugyanakkor előzetesen nem sok jó várt, az Arizona Cardinals ugyanis összeségében jelenleg a liga egyik leggyengébb csapata, ennek ellenére a 22 éves játékos már a nyitányon bebizonyította, hogy ha nem sérül meg, akkor hosszú távon fel lehet rá építeni a klubot.

A Detroit Lions elleni hazai mérkőzés úgy kezdődött Murray számára, ahogyan arra a szakértők számítottak, a rossz támadófal miatt gyakorlatilag folyamatosan az életéért futott, ennek eredményeképpen pedig nem is tudta megtalálni elkapóit, egy alkalommal pedig el is adta a labdát.

A folytatásban azonban Murray mindinkább feljavult, és 18 pontos hátrányból egyenlített csapatával, majd a hosszabbításban is több jó játékot mutatott be. Ennek eredményeképpen egy, az NFL-ben viszonylag ritkán látható döntetlen lett.

Murray legszebb pillanatai:

https://www.youtube.com/watch?v=ugZ249dti6E

 

További korosztályos híreinkAMERIKAIFUTBALLBANa sportági aloldalunkon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik