UP-info utanpotlassport.hu 2019.09.09 18:06 Frissítve: 2019.09.14 14:01

NFL: remekül mutatkozott be az újonc Kyler Murray

Parádésan mutatkozott be a profi amerikaifutball-ligában (NFL) az idei amatőr játékosbörze, azaz a draft első választottja, Kyler Murray: a fiatal irányító vezetésével az előzetesen szinte esélytelennek tartott Arizona Cardinals hosszabbításban döntetlent játszott a vendég Detroit Lionsszal.

Az NFL első játékhetében az újoncok közül Kyler Murray játékára voltak kíváncsiak a legtöbben, a korszakos tehetségnek tartott irányítóra ugyanakkor előzetesen nem sok jó várt, az Arizona Cardinals ugyanis összeségében jelenleg a liga egyik leggyengébb csapata, ennek ellenére a 22 éves játékos már a nyitányon bebizonyította, hogy ha nem sérül meg, akkor hosszú távon fel lehet rá építeni a klubot.

A Detroit Lions elleni hazai mérkőzés úgy kezdődött Murray számára, ahogyan arra a szakértők számítottak, a rossz támadófal miatt gyakorlatilag folyamatosan az életéért futott, ennek eredményeképpen pedig nem is tudta megtalálni elkapóit, egy alkalommal pedig el is adta a labdát.

A folytatásban azonban Murray mindinkább feljavult, és 18 pontos hátrányból egyenlített csapatával, majd a hosszabbításban is több jó játékot mutatott be. Ennek eredményeképpen egy, az NFL-ben viszonylag ritkán látható döntetlen lett.

Murray legszebb pillanatai:

https://www.youtube.com/watch?v=ugZ249dti6E

További korosztályos híreink AMERIKAIFUTBALLBAN a sportági aloldalunkon

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2019.09.15 11:21:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Ritkán látott teljesítménnyel rukkolt elő Donyell Malen a holland labdarúgó első osztály szombat esti bajnoki mérkőzésén. A PSV Eindhoven 20 éves támadója öt gólt szerzett a Vitesse ellen.

2019.09.15 09:51:17

Utánpótlássport Jancsó Kornél utanpotlassport.hu

A tiltás-tűrés-támogatás „szentháromságán” már rég túljutottak a keleti harcművészetek Magyarországon, ahol előbb megvetették lábukat, manapság pedig sosem volt népszerűségnek örvendenek szinte kivétel nélkül. Helyzetükről, az utánpótlásról, az „önképről” a három szövetség elnökét kérdeztük.

2019.09.14 14:11:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

Jól kezdett, végül szerencsétlen vereségbe futott bele kétszeres U23-as Európa-bajnokunk, Lévai Zoltán (82 kg) a nur-szultani felnőtt-világbajnokság kötöttfogású nyitónapján. A Budapesti Honvéd SE kiválósága már a vigaszágban sem bízhat: legyőzője, a kategória idei Európa-bajnoka, a dán Bisultanov kikapott a következő körben.

2019.09.13 13:10:01

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Fűzy Ákos után a pécsi női kosárlabdázás újabb ikonikus alakjára emlékeznek a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. A hétvégi 3. Horváth Judit Emléktornán a kadét lányok lépnek pályára.

2019.09.08 15:52:16

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

Gáll András a budapesti laser run-világbajnokságon U17-ben egyéniben és vegyes váltóban is ezüstérmet szerzett. A Mol Alapítvány által támogatott 16 éves sportoló elégedett idei teljesítményével, pedig az év utolsó nagy eseménye előtt még úgy gondolta, sikerülhettek volna jobban is világversenyek.