Verrasztó ököllel ütötte a kis Gyurtát - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.12.15. 12:24
null
Verrasztó nem bírt az erejével? (Fotó: MTI)
Címkék
Itt az újabb úszóbotrány: teljesen kivetkőzött magából Verrasztó Dávid! A Blikk információi szerint a Jövő SC Európa-bajnoka a szczecini rövid pályás kontinensviadal záró bankettjén – amelyet egy helyi szórakozóhelyen tartottak meg – megütötte válogatottbeli társát, a világbajnoki bronzérmes Gyurta Gergelyt.

Nem valószínű, hogy az eredményeken vesztek össze, mert abban a tekintetben Verrasztónak volt több oka örömre, hiszen a lengyelországi viadalon ezüstérmes lett 400 méter vegyesen, Gyurtának viszont meg kellett elégednie a kilencedik helyezéssel 1500 gyorson.

A felfokozott hangulatban Verrasztónak egy korábbi sérelem juthatott eszébe, nevezetesen az, hogy Gyurta gratuláló SMS-üzeneteket küldött az ő legújabb barátnőjének, a szintén válogatott Joó Sárának (16), aki a nyári belgrádi ifjúsági Európa-bajnokságon két számban is ezüstérmet szerzett.

„Dávid teljesen begőzölt, egyáltalán nem tudott uralkodni magán, majd ököllel durván megütötte Gergőt” – nyilatkozta a Blikknek a neve elhallgatását kérő informátor.

A teljes cikket itt olvashatja!

FEGYELMI ELJÁRÁST INDÍTOTTAK

Fegyelmi eljárás indul a Magyar Úszó Szövetségben annak kapcsán, hogy a lengyelországi Szczecinben rendezett múlt heti rövid pályás úszó Európa-bajnokság záró napján összekülönbözött egymással Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely.

 

„A MÚSZ elkezdte a vizsgálatot. Minden felet meghallgatunk és jegyzőkönyvet veszünk fel az elhangzottakról, hogy képbe kerüljünk, mi is történt – mondta az MTI érdeklődésére csütörtökön Szabó Tünde, a szövetség főtitkára. – Várhatóan a jövő héten a jegyzőkönyvet megkapja a fegyelmi bizottság, amely elindítja a fegyelmi eljárást. A testület tagjai is meghallgatják az érintetteket, majd legkorábban január közepén születik határozat a fegyelmi ügyben." (MTI)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik