Úszás: Tusup hátat fordít az úszásnak, másban is világbajnok lenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 11:24
null
Hosszú Katinka Shane Tusup kezei alatt lett háromszoros olimpiai bajnok (Fotó: AFP)
Shane Tusup hosszú hallgatás után néhány bekezdéses helyzetjelentéssel rukkolt ki a hivatalos közösségi csatornáin január 16-án.

Hosszú Katinka korábbi edzője és férje ezt megelőzően májusban tett közzé bejegyzést a közösségi oldalain, azóta nem osztott meg semmit a követőivel.

A 30 éves edző azt írja, hogy 2018 volt élete legnehezebb éve a magánéletben és a szakmai hivatásában is.

Tusup nem említi meg szó szerint Hosszú Katinkát, azonban kitért korábbi tanítványára és kedvesére. Írja, hogy annak idején egy visszavonulását emlegető úszóval kezdte el a munkát, aki aztán később dominált a 2016-os riói olimpián.

Tusup továbbá bevallja, akkor a legboldogabb, amikor egy őrült, majdhogynem elérhetetlen célért harcol, az úszásnak pedig most hátat fordít. Úgy döntött, új sportágban próbálja ki magát, és a világ legjobbja szeretne lenni. „Szeretnék profi golfozóként világbajnok lenni a World Long Drive Associationnél” – fogalmazott Tusup, aki tavaly augusztusban fogott először golfütőt az életében.

„Nem tudom garantálni, hogy én leszek a legnagyobb, de azt megígérhetem, hogy a legkeményebben fogok dolgozni, a többi majd jön magától” – zárta gondolatait Shane Tusup.

Instagram post by Shane Tusup * Jan 16, 2019 at 6:56am UTC

1,963 Likes, 56 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik