Úszás: Katinka elárult, megcsalt az edzőpartnerével! – Tusup

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.24. 22:36
Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai különválnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát. Most Shane Tusup a hivatalos Facebook-oldalán tálalt ki a rajongóknak írt levélben. Nem sokkal később Hosszú az Instagramon posztolt.

„A rajongóknak,„A rajongóknak,

Igen, igaz a hír, Katinka és én különváltunk a munkában és a magánéletben is „személyes problémák” miatt.

De Ti megérdemlitek, hogy megtudjátok az igazságot: a „személyes probléma” az volt, hogy Katinka elárult.

Bevallotta, hogy megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel, ezzel pedig lerombolta a házasságunkat.

November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért.

Húsvét hétvégéjén Katinka végül elismerte, hogy megcsalt. Tisztelve a házasság fogalmát, megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani. Ám akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné. Helyette újra megcsalt Dudással. Másodszor. Innen már nem volt visszaút.

Visszanézve a közösen eltöltött tíz évünkre, megkérdőjelezem, hogy az elköteleződése felém valós volt-e egyáltalán. A rengeteg vérrel és verejtékkel végrehajtott munka után, azután, hogy segítettem neki valóra váltani gyermekkori álmát, már tisztán látom, hogy manipuláltak, a kapcsolatunk pedig egy hazugságon alapult.

Biztos vagyok benne, hogy sosem szeretett igazán, egyszerűen csak szerette az érzést, ahogy odaadom mindenemet neki.

Üdvözlettel,
Shane”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik