K.E., N-P. T. 2020.01.29 16:43

Úszás: Hosszú Katinka szerint a név kötelez – NS-siker a Duna Arénában

A Nemzeti Sport csapata nyerte meg a Duna Arénában a Hosszú Katinka által szervezett 2. Iron-Univer Sajtókupa 4x25 méteres váltóját.

 

 

A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható” – ez volt a kezdet, s itt picit megijedtünk, mert még egy úszó hiányzott a Nemzeti Sport csapatából, a többiek ekkor már mind abban a hosszú sorban álltak, amely arra várakozott, hogy bebocsátást nyerjen a Duna Arénába, a Hosszú Katinka által szervezett 2. Iron-Univer Sajtókupára.

A 4x25 méteres váltó győztese a Nemzeti Sport csapata!” – s ez volt a vége ennek a délelőtti programnak, ami pedig közte történt: bemelegítés Hosszú Katinkával, egyéni döntők (itt is akadt ám NS-siker, hiszen Somlóvári Dávid bronzérmes lett a férfiak 50 méteres gyorsúszásában), a taktika és az úszási sorrend megbeszélése, egymás buzdítása, aztán a szurkolás.

És persze a győztesek jól megérdemelt közös fotója a háromszoros olimpiai bajnokkal, no meg a dobogó felső foka, amelyen az NS képviseletében Izsányi Szabolcs, Kohán Gergely, Nagy Zsolt és Somlóvári Dávid ünnepelhetett.

A győztes váltó: Nagy Zsolt, Izsányi Szabolcs, Kohán Gergely és Somlóvári Dávid (Fotó: Dömötör Csaba)
2020.08.10 18:56:32

Úszás KOVÁCS ERIKA

„Büszke vagyok rá, hogy az emberek nemcsak az úszásomra emlékeznek, hanem a saját érzéseikre is.”

2020.08.01 19:24:20

Úszás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Csakhogy Tusup itt van. És attól, hogy ő továbbra sem nagyon tud mit kezdeni magával és a helyzetével, nekünk mégis kellene kezdeni vele valamit. A kollégáknak, az ellenfeleknek, akár ellenségeknek, a magyar úszásnak és sportnak.

2020.07.31 22:05:43

Úszás N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Szeretem, ha a „jobb” győz, ha a verseny nem úgy kezdődik, hogy a másik tudását el kell rontanom, ha nem bírói ítéleten múlik (múlhat) a dolog, ha az eredmény elfogult hevülések nélkül is könnyebben kalkulálható.

2020.07.23 08:21:05

Úszás KOVÁCS ERIKA

„Széttépett volna az ideg, hiszen tűzön-vízen átmentem, hogy elérjem a céljaimat…”