Úszás: Dolgozunk a megoldáson – Hosszú a Tusup-ügyről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.12. 14:17
null
Hosszú Katinka és Shane Tusup „dolgozik a megoldáson” (Fotó: Török Attila)
Hosszú Katinka csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála után ejtett néhány szót az elmúlt hetekről. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megnyugtatta az aggódókat, „dolgoznak a megoldáson” edző-férjével, Shane Tusuppal.

 

Úgy gondolom, hogy mind a ketten elfáradtunk egy picit. Kicsit most visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni, ami nem nagyon sikerül manapság, de próbálunk egy kis időt szakítani. Mondhatjuk, hogy az egymásra figyelés időszaka jön el most” – vélekedett Hosszú Katinka az M4 Sportnak a díjkiosztó után.

Megvoltak a sikerek, aztán vannak nehéz időszakok. Dolgozunk a megoldásokon.”

Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata nehéz időszakon megy keresztül, erről a háromszoros olimpiai bajnok úszónő számolt be közösségi oldalán. Hétfőn viszont már együtt fotózták le őket, amint a Duna Arénából mosolyogva távoztak az edzést követően.

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán csütörtök este mindketten részt vettek, igaz, külön jelentek meg – az Év edzőjének megválasztott Tusup az édesanyjával érkezett meg a Nemzeti Színházba. Bő fél órával később az Év női sportolójának megválasztott Hosszú Katinka is befutott édesapjával.

Az M4 Sport Hosszú Katinkával készített interjúját ide kattintva tekinthetik meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik