HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.12 14:17 Frissítve: 2018.01.12 14:41

Úszás: Dolgozunk a megoldáson – Hosszú a Tusup-ügyről

Hosszú Katinka csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála után ejtett néhány szót az elmúlt hetekről. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megnyugtatta az aggódókat, „dolgoznak a megoldáson” edző-férjével, Shane Tusuppal.

HIRDETÉS
Hosszú Katinka és Shane Tusup „dolgozik a megoldáson” (Fotó: Török Attila)

 

Úgy gondolom, hogy mind a ketten elfáradtunk egy picit. Kicsit most visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni, ami nem nagyon sikerül manapság, de próbálunk egy kis időt szakítani. Mondhatjuk, hogy az egymásra figyelés időszaka jön el most” – vélekedett Hosszú Katinka az M4 Sportnak a díjkiosztó után.

Megvoltak a sikerek, aztán vannak nehéz időszakok. Dolgozunk a megoldásokon.”

Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata nehéz időszakon megy keresztül, erről a háromszoros olimpiai bajnok úszónő számolt be közösségi oldalán. Hétfőn viszont már együtt fotózták le őket, amint a Duna Arénából mosolyogva távoztak az edzést követően.

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán csütörtök este mindketten részt vettek, igaz, külön jelentek meg – az Év edzőjének megválasztott Tusup az édesanyjával érkezett meg a Nemzeti Színházba. Bő fél órával később az Év női sportolójának megválasztott Hosszú Katinka is befutott édesapjával.

Az M4 Sport Hosszú Katinkával készített interjúját ide kattintva tekinthetik meg!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.08 10:20:32

Úszás KOVÁCS ERIKA

A háromszoros olimpiai bajnoknál kezd visszatérni a régi érzés, közelít az egyéni legjobbjaihoz.

2018.10.06 20:12:20

Úszás nemzetisport.hu

„Petrov Árpáddal megbeszéltük még az elején, hogy nagyon őszintén állunk neki ennek a munkának.”

2018.10.06 18:18:41

Úszás nemzetisport.hu

A Budapesten 400 vegyesen második helyen célba érő magyar úszó nem indul a világbajnokságon.

2018.09.30 00:29:36

Úszás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Jó buli, ha az úszó a csúcsjavítás helyett kalimpálva az életéért küzd, a síugró épp csak leesik a sáncról, a bobos az első kisebb kanyarban érintő irányban zuhan ki a jégcsatornába. Az esendők számíthatnak együttérzésünkre, őket nézve akár még saját kicsinységünk is felértékelődhet.

2018.09.24 23:42:38

Úszás N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Egerszegi Krisztina napra pontosan harminc évvel ezelőtti, a 200 méteres hátúszásban aratott szöuli sikere a csoda említett dimenzióját adta nekem, de nem azért elsősorban, mert kívülállóként, „józan ésszel” nem számítottam rá, az olimpiára várva – nekünk nyolc év után – biztosan nem.

HIRDETÉS
HIRDETÉS