Úszás: Nem hatalmaztam fel az úszótársamat, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyen – Cseh

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 13:30
Korábban napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint Cseh László lemond elnökségi tagságáról. A 24.hu arról írt, hogy úgy tudják, a sportoló lemond elnökségi és bizottsági tagságáról. A világbajnoki arany- és olimpiai ezüstérmes úszó később a Facebookon világosan fogalmazott, nem távozik az úszószövetségtől. „Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen bejelenteni” – fogalmazott Cseh.

Hétfőn számos magyar úszó egy nyilatkozatot tett közzé a legnépszerűbb közösségi oldalon, amelyben többek között azt írják, hogy álljon fel egy új, az úszók egészét maga mögött tudó, megbízható vezetőség, amely hajlandó a szervezet teljes körű felülvizsgálatára, megújítására.nyilatkozatot tett közzé a legnépszerűbb közösségi oldalon, amelyben többek között azt írják, hogy álljon fel egy új, az úszók egészét maga mögött tudó, megbízható vezetőség, amely hajlandó a szervezet teljes körű felülvizsgálatára, megújítására.

Cseh László tagja annak a bizottságnak, amely az úszók által felvetett problémákat vizsgálja.

„Sziasztok, a velem megjelentekkel kapcsolatban egyelőre ennyit szeretnék közzétenni: tény, hogy reggel egyik úszótársammal telefonon megosztottam a keserűségemet, elmondtam neki, mennyire bánt, hogy ők úgy gondolják, nem tudom képviselni az érdekeiket. Közöltem vele, hogy ha ez így van, akkor feleslegesen ülök az elnökségben, de ez egy baráti beszélgetés volt, nem hatalmaztam fel, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyen. Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen bejelenteni” – olvasható Cseh László Facebook-oldalán.

ELŐZMÉNYEK

• Bernek Péter képviselői konkrétumokkal jelentkeztek

• Gyárfásék konkrétumokat várnak a versenyzőktől

• Csatlakozunk Katka és Dani kijelentéseihez – Verrasztóék

• „Tusup mondta, nincs szükségük ránk, túlnőttek rajtunk" – Hargitay András, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányának reagálása

• „A szövetség nem tekint egyenrangú partnerként a versenyzőkre" – Bernek Péter menedzsmentjének reagálása

• Kapás Boglárka egyetért Gyurta Dániellel

• Nincs rend – Gyurta Dániel kiáll Hosszú mellett

• Gyárfás Tamás nem mond le! – a vágatlan felvétel

• Hosszú Katinka lemondásra szólítja fel Gyárfás Tamást – az eredeti közlemény

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik