Úszás: a zavart Thorpe más autójába ült, elvonóra került

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 11:28
A rendőrség kórházba szállította, majd onnan elvonóra került Ian Thorpe, az ausztrálok ötszörös olimpiai bajnok volt úszója, miután hétfőn hajnalban zavartan viselkedett Sydneyben.

 

A rendőröket a város Panania kerületében hívta ki egy lakó, akinek a kocsiját a 31 éves sztár kinyitotta, és beleült. A kiérkező egyenruhások szerint „dezorientáltnak” tűnt, ezért bevitték a Bankstown kórházba, majd átszállították egy rehabilitációs intézetbe.

Menedzsere, James Erskine úgy nyilatkozott, hogy Thorpe antidepresszánsokat és fájdalomcsillapítókat vett be, alkohol viszont nem volt a szervezetében.

Amint arról korábban beszámoltunk: a 11-szeres világbajnokról – aki Svájcban él, és családlátogatásra érkezett Sydneybe – néhány napja elterjedt, hogy depressziója és alkoholizmusa miatt rehabilitációs kezelésre jelentkezett hazájában. Ezt az értesülést a menedzsmentje cáfolta.

Tavaly kiadott önéletrajzában a fénykorában Thorpedónak becézett úszó bevallotta: még családja sem tudott arról, hogy évekig küzdött depresszióval.

Thorpe 2006-ban vonult vissza, majd 2012-ben megpróbálkozott a visszatéréssel, de nem tudott bekerülni a londoni olimpiára utazó csapatba. Ezután a tavalyi világbajnokságot és az idei Nemzetközösségi Játékokat tűzte ki célul, de vállsérülése megakadályozta a felkészülésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik