Szilágyi Liliána újra megtalálta önmagát; Higgins: „Révész Bulcsú óriási ígéret”

Vágólapra másolva!
2019.11.24. 23:13
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Szilágyi Liliána igencsak élvezi a közös munkát Shane Tusuppal. Az edzőváltást megelőzően majdnem abbahagyta az úszást, örül, hogy végre ő is beleszólhat a felkészülésébe, és az Eb-ezüstérmes pillangózó a nagypapa, Gyarmati Dezső génjeiről is mesélt Kovács Erikának.
Szilágyi Liliána igencsak élvezi a közös munkát Shane Tusuppal.
Az edzőváltást megelőzően majdnem abbahagyta az úszást, örül, hogy végre ő is beleszólhat a felkészülésébe, és az Eb-ezüstérmes pillangózó a nagypapa, Gyarmati Dezső génjeiről is mesélt Kovács Erikának.

Csak nehezen verte meg a tizenegyest is hibázó Fradi a Zalaegerszeget, de vezeti az OTP Bank Ligát. Az első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 13. fordulójáról minden, amit tudni érdemes – három oldalon.

John Higginst nemcsak a magyar főváros nyűgözte le, hanem Révész Bulcsú is. A négyszeres világbajnok sznúkeres Fazekas Zoltánnak a budapesti gálán az őt rendre „kivégző” Judd Trumpról is beszélt.

Tomori Zsuzsanna négy évet követően készülhet újra világversenyre a női kézilabda-válogatottal. A Siófok átlövőjének vezérszerep jut a védelemben a világbajnokságon, és elárulta, mi a célkitűzése a csapatnak a tornán. Papp Bálint interjúja.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – az 1929-ben KK-győztes Újpesttel, Pelé pályafutásának 1000. góljával és a botrányos 1969-es Világkupa-döntővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik