Rp. úszó-vb: Pipa vagyok nagyon! – Kenderesi Tamás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.06. 17:37
Mint beszámoltunk róla, Kenderesi Tamás egyéni csúcsot (1:53.32) úszott a 200 pillangó előfutamában kedden a windsori rövid pályás világbajnokságon, de összesítésben csak kilencedik lett, és ezzel éppen lemaradt az esti döntőről.

„Most nagyon ideges vagyok – idézi a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) Facebook-oldala Kenderesi Tamást. – Az Eb-n is kilencedik voltam… Pedig most kezdtem jól érezni magam rövid pályán. Korábban nem ment, de egyre jobban belejöttem. Csak még mindig nem tudtam, hogy álljak hozzá, nem éreztem, mennyi kellhet a döntőhöz. Valahogy nem tudtam a helyem… Pipa vagyok nagyon, mert ezt a pár tizedet simán tudtam volna hozni.”Kenderesi Tamást. – Az Eb-n is kilencedik voltam… Pedig most kezdtem jól érezni magam rövid pályán. Korábban nem ment, de egyre jobban belejöttem. Csak még mindig nem tudtam, hogy álljak hozzá, nem éreztem, mennyi kellhet a döntőhöz. Valahogy nem tudtam a helyem… Pipa vagyok nagyon, mert ezt a pár tizedet simán tudtam volna hozni.”

Verrasztó Dávid szintén egyéni csúcsot (1:53.42) úszott ebben a versenyszámban, ő a tizedik lett összesítésben.

„Kicsit furcsa volt ez az utolsó futam, az orosz nagyon elment, az amerikai jóval beljebb volt, a mellettem úszó 1:52-t tud, de ő most 1:56-ot ment, azaz elég nehéz volt igazodni. A döntő nem lett volna rossz, ennek ellenére nem vagyok csalódott, ebből egész jó dolog is kijöhet a négyvegyesre” – mondta Verrasztó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik