HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.20 23:14 Frissítve: 2018.03.20 23:13

NS: Hosszú Katinka visszatért; Zanetti Budapesten – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk!

HIRDETÉS

 

Hazatért az Egyesült Államokból Hosszú Katinka. Menedzsmentje szerint az Iron Lady egyelőre az átállással kapcsolatos fáradalmakat heveri ki, de nem sokáig pihenhet, hiszen március 24-ig döntenie kell arról, elindul-e az országos bajnokságon. Sós Csaba szövetségi kapitány szerint a háromszoros olimpiai bajnok klubjából még egyáltalán nem érkezett nevezés, azaz nem csupán Katinka elhatározására vár a szövetség. Hogy a szakember szerint mit lép a magyar úszósport szupersztárja, s ki az a másik klasszis, aki viszont bizonyosan hiányzik majd a debreceni medencéből, kiderül írásunkból.

Javier Zanetti korszakos sztárja volt az Internazionale futballcsapatának, manapság pedig a milánói klub alelnöke. Az argentin sportember Budapesten vendégeskedett, s idejéből arra is futotta, hogy interjút adjon lapunknak. A beszélgetésből kiderül többek között, hogy mi mindent tanult kőműves édesapjától, miért fontos a mai napig az Internek Weisz Árpád emléke, s az is, milyen feladatot kapott Ferenc pápától, akivel személyesen is jó viszonyt ápol.

Rangadót vívott a hétvégén a Slovan a Dunaszerdahellyel a szlovák labdarúgó-bajnokságban. A pozsonyiaknál az egyik főszereplő Holman Dávid volt, aki góllal járult hozzá csapata sikeréhez. A 25 éves magyar futballista a hajrában lenn maradt a gyepen, de egy rövid ápolás után folytatni tudta a meccset. Hogy milyen állapotban van a bokája, mennyi időre tervez a szlovák futballban és mennyire tudja tartani a kapcsolatot az ott légióskodó magyarokkal, megtudhatják interjúnkból.

Hazaérkezett a montreali rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságról a magyar csapat sztárja, Liu Shaolin Sándor. Az olimpiai bajnok Kanadában is remekül szerepelt, összetettben ezüstérmet szerzett. Az olimpia és a vb között nem sok idő telt el, a versenyző lapunknak őszintén elmondta, Pjongcsang után nem volt könnyű ráhangolódni az újabb feladatra. Hogy miként értékeli az idényt az idősebbik Liu fivér, megtudhatják cikkünkből.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.18 09:34:34

Úszás KOVÁCS ERIKA

„Nem várok tőle csúcsteljesítményt Buenos Airesben, de neki pillangón akkor is uralnia kellene a mezőnyt, ha nem volt teljes a felkészülése.”

2018.09.04 09:48:55

Úszás KOVÁCS ERIKA

Petrov Árpád tisztán lát: tudja jól, hogy Hosszú Katinka felkészítése nem könnyű feladat.

2018.08.16 08:37:18

Úszás KOVÁCS ERIKA

Selmeci Attila okosan, ám óvatosan terelgeti tanítványát, a sikerek sem vakítják el.

2018.08.15 11:05:49

Úszás nemzetisport.hu

„Öt napon keresztül távolították el a szervezetemből az oroszlánmedúzák mérgét.”

2018.08.13 22:51:48

Úszás CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Ebben a csudálatos világban manapság mindenki egy 21 éves magyar srácot ünnepel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS