Milák tudja, hogy zseni; Horváth Krisztofer: „Nincs idő gondolkodni”

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 21:46
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Milák Kristóf igazán elégedett lehet a hétvégével. A Négy nemzet úszóverseny egyik magyar sztárja elfogadja, hogy Sós Csaba kapitány zseninek nevezte őt, de az ide vezető úton azért a kőkemény munkát emelte ki, ugyanakkor már arra készül, hogy fejben is elbírja az egymás után következő versenyszámok jelentette nyomást. Kovács Erika interjúja.

Horváth Krisztofer bemutatkozott a Serie A-ban. A mindössze 18 éves exzalaegerszegi SPAL-csatár Smahulya Ádámnak elismerte, hogy az olasz élvonalban szinte nincs idő gondolkodni, így ezen a téren is fejlődnie kell, nem csak technikailag és taktikailag.

Keressük a 2000-es évek legjobb labdarúgócsapatát! Elsőként a kapusokra lehet szavazni, a szakértő zsűri öt nevet hagyott meg a végső voksolás előtt: Dibusz Dénesét, Gulácsi Péterét, Király Gáborét, Szűcs Lajosét és Végh Zoltánét.

Zsóri Dánielt a Puskás-díjról már nem kérdezik Budafokon. A Székesfehérvárról az NB I újoncához szerződő támadó az előkészületi meccseken szórja a gólokat, és pontosan tudja, hogy vízválasztó év előtt áll... Borbola Bence interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik