Kép: Kapás Boglárka adta át az ELTE-sportösztöndíjakat

Vágólapra másolva!
2017.06.16. 12:06
null
Kapás Boglárka adta át az ELTE-sportöszöndíjakat (Fotó: BEAC)
Vonzó szabadidős sportprogramokat és a sokoldalú egyetemi élet motorját jelenti az ELTE sportszervező ösztöndíjas rendszere, amelynek ünnepélyes díjátadóját az ELTE rektori hivatalának Tanári Klubjában tartották 2017. június 14-én. A díjátadón Kapás Boglárka, az „ELTE sport arca”, az ELTE PPK olimpiai bronzérmes hallgatója is részt vett, az ösztöndíjban részesülő hallgatók tőle vehették át oklevelüket, majd egy közös fotózásra is lehetőség nyílt.

 

 

Kapás Boglárka mellett Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosa, Sujtó Attila, az ELTE HÖKelnöke, Móczik Alexandra, az ELTE HÖK sportügyi referense, és Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója is közreműködött a díjak átadásában.

Pozsár-Szentmiklósy Zoltán kiemelte, nagy öröm az ELTE számára, hogy sikerült elindítani az „ELTE sport arca” támogatói programot, amelynek első díjazottja az egyetem olimpiai bronzérmes hallgatója lehet. A sportösztöndíjas rendszer pedig évek óta az egyetemi sportélet mozgatórugója, a sportösztöndíjasokat méltán nevezhetjük az ELTE-s sportélet nagyköveteinek.

A hallgatók közös képet is készíthette az olimpiai bronzérmes úszónővel (Fotó: BEAC)
A hallgatók közös képet is készíthette az olimpiai bronzérmes úszónővel (Fotó: BEAC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik