Sz. M. 2020.01.29 23:23 Frissítve: 2020.01.29 23:31

Interjú Hosszú Katinkával; Hogyan lehet utolérni a Fradit?

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Háromszoros olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka maga felel a felkészüléséért, még sincs egyedül, hiszen noha mindenben ő mondja ki a végső szót, a vele dolgozó szakmai stáb tagjaitól sok segítséget kap, aminek reményei szerint a nyári játékokon is meglesz a hozadéka, bár mint mondja, Tokióban már egy érem is hatalmas teljesítmény lenne. Kovács Erika interjúja.

A kis bravúr is jó. A Mol Fehérvár válogatott futballistája az edzőváltás után optimista a tavaszi folytatást illetően, és tudja, a Ferencváros utoléréséhez sokat kell javítani a hazai mérlegen. Kovácsik Ádámmal Bodnár Zalán beszélgetett.

Különös honvágy. Az északmacedón Sztefan Szpirovszki remek formában futballozik a Hapoel Tel-Aviv együttesében, de reméli, nem zárult le karrierje magyarországi fejezete. Borbola Bence írása.

Csak a jelen számít. A Barcelona elnöke nem kívánt beszélni a jövő nyári tervekről, de biztos benne, hogy Lionel Messivel sikerül szerződést hosszabbítani, és azt is elmondta, maximálisan bíznak a vártnál szerényebben kezdő Quique Setiénben.

Vérfrissítés Veszprémben. Hivatalossá vált, hogy nyártól Ligetvári Patrik, Danyiil Siskarjov és Jorge Maqueda is a bakonyi alakulatot erősíti, Mirsad Terzic ugyanakkor elhagyja a klubot.

Egy újabb finálé! Kilencedik párosbeli Grand Slam-döntőjében léphet pályára pénteken, magyar idő szerint reggel hattól a francia Kristina Mladenovic oldalán Babos Tímea – szerdán az is eldőlt, hogy Rafael Nadal Melbourne-ben biztosan nem éri be Roger Federert az örökrangsor élén. Az Australian Openen történteket Klein Ron foglalta össze, aki annak is utánajárt, hogy a WTA már felkészült a Hungarian Ladies Open elmaradására, és alacsonyabb kategóriájú versenyeket ajánl a Budapestre nevező teniszezőknek.

Amerika-mellékletünk tartalmából. NFL: Super Bowl minden mennyiségben – ezúttal az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga 54. nagydöntőjével foglalkozunk, más témák mellett bemutatjuk a részt vevő feleket, latolgatjuk az esélyeket, továbbá kalapot emelünk Joe Montana karrierje előtt, aki a San Francisco 49ersben és a Kansas City Chiefsben is szerepelt.

2020.08.31 15:18:50

Úszás KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

„Az uszodában állítólag nagyon szorgalmas Peti, de ezt a szorgalmat nem hozza haza.”

2020.08.25 17:45:45

Úszás SZEKRÉNYESSY ATTILA

Az első Balaton-átúszás és „A füredi Anna bálon...” c. nóta története.

2020.08.28 21:08:13

Úszás N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Cseh Lászlónak a nemcsak legyőzhetetlen, de ’68–73 közt háton egyszerűen megközelíthetetlen Roland Matthest dobta ki „mélytudati mércéül” a sors! Bizony, a sors, a nagy rendező, ami – meglehet – mégiscsak ismétli önmagát néhanap.

2020.08.26 16:43:04

Úszás H. Á.

„Idősebb Cseh László sohasem engedte el a kezemet – tanított, óvott, szidott és dicsért. ”

2020.08.14 21:52:56

Úszás KOVÁCS ERIKA, FÖLDI IMRE

Ilyen a Magyar Úszószövetség olimpiai bajnok elnökének egy napja az állatorvosi rendelőben.