Hosszú Katinka: Legalább három gyereket szeretnénk!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.27. 16:58
null
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté ismeretsége gyerekkorban kezdődött (Fotó: Vadnai Szabolcs/HOT!)
Hosszú Katinka a HOT! magazinnak adott páros interjút kedvesével, Gelencsér Mátéval együtt. Meséltek arról, hogy hogyan ismerkedtek meg, és jövőbeli terveiket is vázolták.

„Még gyerekkoromból emlékszem Mátéra, hiszen régen ő is úszott. Amikor én voltam 13-14 éves, akkor ő 16-17. Nekem nagyon tetszett, de ő persze nem emlékszik rám, én akkor még csak egy rövid hajú kislány voltam. Aztán ő Sydneybe ment tanulni, én pedig Los Angelesbe, azóta is szoktunk azon mosolyogni, hogy a világ két legtávolabbi pontjára kerültünk egymástól” – magyarázta Hosszú Katinka.

Később a fiatalok ismét Magyarországon, egy házibuliban találkoztak.

„Egy ismerősöm hívott, hogy menjek el vele egy házibuliba, lesz ott egy belevaló srác is, aki épp itthon van külföldről, régen úszott, talán ismerem is, Gelencsér Máté a neve. Amikor az ember szingli, a barátai folyton keríteni akarnak neki valakit… Aztán a házibuliban csak tíz percig maradtam, Mátéval összenevettünk, de más nem történt. Utána azonban felgyorsultak az események. Máté írt nekem, hogy szeretne velem találkozni. Leültünk ebédelni, és végignevettük az egészet. Elég hangosak voltunk, talán picit kellemetlen is volt; vertük az asztalt nevetés közben. Azt azért elárulom, hogy zavart, hogy Máté ennyire jól néz ki.”

A vízpart mindkettejük számára ismerős terep (Fotó: Vadnai Szabolcs/HOT!)
A vízpart mindkettejük számára ismerős terep (Fotó: Vadnai Szabolcs/HOT!)

Habár mindketten túl vannak már egy-egy házasságon, Gelencsér Máté szerint ez is közelebb hozta őket egymáshoz. Hosszú Katinka szerint nem árt az óvatosság, ám harminc fölött már jobban tudja az ember, mire van szüksége.

„Harminc fölött, ha az ember már elvált, egyrészt óvatosabb lesz, másrészt sokkal jobban tudja, hogy mit keres, és mi az, ami hosszú távon nem fog működni. Más, mint huszonévesen, amikor még azt gondoljuk, hogy majd mi megváltoztatjuk a másikat, és megjavulnak a dolgok. Ennyi idősen már reálisabban lehet látni, akár már az első komolyabb beszélgetésből is, hogy jó lesz-e nekem ez a kapcsolat. Kőkemény munka volt, hogy megbízzunk egymásban”
– mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

„Kőkemény munka volt, hogy megbízzunk egymásban” (Fotó: Vadnai Szabolcs/HOT!)
„Kőkemény munka volt, hogy megbízzunk egymásban” (Fotó: Vadnai Szabolcs/HOT!)

Az ismerkedés folytatódott, s végül egyre komolyabb kapcsolat alakult ki kettejük között.

„Az első pár hónapban próbáltam megmutatni az összes rossz tulajdonságomat, csak hogy kiderüljön, hogy bírja Máté. Sokszor direkt provokáltam! Már pár randi után feltettem neki olyan a kérdéseket, amiktől a pasik falra másznak, például hogy hány gyereket szeretne. Azt hittem, hogy Máté elszalad, de rávágta, hogy négyet-ötöt. Jövőre! Azóta megbeszéltük, hogy legalább hármat szeretnénk, és ikreknek is nagyon-nagyon örülnénk. Bár egyelőre nem tudom elképzelni a terhességet. Az úszás abbahagyása után közvetlenül még biztosan nem szeretnék teherbe esni, mert akkor mikor ereszthetek le végre egy kicsit? Abban egyeztünk meg, hogy a visszavonulásom után még két-három évet várunk a babával.”


Az esküvőre azonban a jelek szerint korábban is sor kerülhet.

„Lehet, hogy improvizálni fogunk, és azt mondjuk: a jövő héten összeházasodunk. Nem lehet tudni!”

A teljes interjú IDE KATTINTVA érhető el a DigitalStanden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik