Sportrádió: Ez a legjobb hír nekünk – Sós Csaba Milák visszatéréséről

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.30. 16:24
null
Sós Csaba (Fotó: Sportrádió)
Mint arról már beszámoltunk, Milák Kristóf az április 9-én rajtoló országos bajnokságon tér vissza a medencébe. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya még a hír napvilágra kerülése előtt beszélt a Sportrádió Hazafutás műsorában az olimpiai klasszis előtt álló lehetőségekről.

„Ez a legjobb hír nekünk, hogy elkezdett edzeni. A legfontosabb, hogy jöjjön vissza és kezdjen el edzeni. Hogy aztán innen hova jut el, majd meglátjuk” – mondta Sós Csaba. A szövetségi kapitány ezután felvázolta a Milák előtt álló variációkat, amennyiben elindul az ob-n – a 24 éves kiválóság indulása szombaton vált biztossá.

„Elképzelhető, hogy elindul és úszik egy 50 méter mellet, amelyet életében nem úszott versenyen, s azt mondja, hogy egyéni csúcsot úsztam, s minden jól halad. Vagy lehet azt csinálni, amit a Darnyi Tamás csinált, hogy a magyar bajnokságon minden számon elindult az 50 gyorstól az 1500 gyorsig és a váltókig” – fogalmazott Sós.

A Sós Csabával készült teljes beszélgetés kedden kerül a Sportrádió műsorára; a kapitány elmondja, hány A-szintet vár, szó lesz Hosszú Katinkáról és Verrasztó Dávidról, valamint arról, melyik váltó alkothat nagyot a párizsi olimpián.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik