Úszás: elnöki ügy – Hosszú Katinka izgalmas vacsorája

Vágólapra másolva!
2015.06.25. 12:39
Vasárnap még Michael Phelps gratulált neki Santa Clarában, szerdán pedig Magyarország köztársasági elnöke adott vacsorát a tiszteletére. Előbbihez az elmúlt évek során hozzászokhatott Hosszú Katinka, utóbbihoz viszont még nem, akkor sem, ha többször kapott már elismerő szavakat a múltban akár Orbán Viktor miniszterelnöktől, akár Áder János államelnöktől.

Az államfő a tiszteletvacsorák hagyományát azzal a szándékkal teremtette meg, hogy időről időre felhívja a figyelmet a kiemelkedő teljesítményekre, amelyek öregbítik Magyarország hírnevét. Egy vacsora, amelyet hazánk államfője a tiszteletére ad, mégiscsak más... Nem véletlenül izgult háromszoros világbajnokunk a nagy este előtt.

„Hónapokkal ezelőtt megkaptuk már a meghívást elnök úrtól – mondta el Hosszú Katinka, aki a Sándor-palotába természetesen edzőjével és férjével, Shane Tusuppal érkezett. – Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekünk, ezt az érzést csak egy másik írta felül: izgultam! A szerda délelőtti edzésem után még nem tudtam, mit vegyek fel a vacsorára, csak gondolatban nézegettem a szekrényben lévő ruháimat."

Hosszú Katinka a sajtótájékoztatókon, a különféle ünnepségeken is odafigyel a megjelenésére, vagyis a délutáni gondolkodás után dűlőre jutott az öltözékével kapcsolatban is, hogy az úszás királynőjeként fogadhassa Áder János gratulációját.

Fotók: MTI
Fotók: MTI

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik