Wimbledon: „Utálom a teniszt” – az ausztrál kifakadt a kiesés után

Vágólapra másolva!
2016.07.05. 09:54
null
Nick Kyrgios teljesen maga alatt volt a hétfői meccs után (Fotó: Reuters)
A 2013-as győztes Andy Murray három játszmában (7:5, 6:1, 6:4) legyőzte a 15. kiemelt Nick Kyrgiost a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének negyedik fordulójában. Az ausztrál játékos a vereséget követően nagyon csalódottan nyilatkozott, egészen odáig ment, hogy kijelentette, utálja a teniszt.

„Az első szettben nagyon jól éreztem magam a pályán, igazán jól ment a játék. Elhittem, hogy megnyerhetem a meccset. De amint elveszítettem a játszmát, a hitem is elhagyott. Amikor nehéz időszakon megyek keresztül, túlságosan is halvérű vagyok” – mondta Kyrgios.

„Hogy őszinte legyek, amikor a mérkőzés reggelén felkeltem, nekiálltam játszani a számítógépemen. Ez a legjobb módja a felkészülésnek? Nem tudom, de jól szórakoztam” – emlékezett vissza a 21 esztendős ausztrál teniszező, akinek a helyzetét nem könnyíti meg, hogy jelenleg nincs edzője, egyénileg készül.

„Az egyik héten nagyon motivált vagyok, hogy eddzek és mérkőzéseket játsszak, míg a másikon nem csinálok semmit. Nem ismerek olyan edzőt, aki ezt tolerálná. Utálom a teniszt, de nem tudom, mihez kezdenék nélküle” – tette hozzá Kyrgios.

A görög apa és malajziai anya gyermekeként Ausztráliában született játékos a 2014-es wimbledoni bajnokságon, valamint a tavalyi Australian Openen negyeddöntőt játszott, míg pályafutása során eddig egy ATP-tornát nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik