US Open: ilyen kihágásért még nem figyelmeztették Bagdatiszt

Vágólapra másolva!
2016.09.04. 21:53
null
Markosz Bagdatisz úgy gondolta, egy SMS belefér
Markosz Bagdatisz három szettben kikapott Gaël Monfilstól a US Open nyolcaddöntőjében. A ciprusi teniszezőt a mérkőzés közben figyelmeztette a székbíró, mert használta a mobiltelefonját.


A második szett végén, 6:3, 5:2-es hátrányban az egyik térfélcserénél Bagdatisz a székében ülve egyszer csak előkapta a mobilját, és vadul elkezdett pötyögni rajta. A játékvezető figyelmeztette őt, hiszen mérkőzés közben tilos a telefonhasználat. A ciprusi játékos a találkozó után előállt a magyarázattal.

„Csak egy rövid SMS-t küldtem a feleségemnek. Ideges voltam a játékom miatt, beszélni akartam a nejemmel, ennyi az egész... Korábban sosem írtam még üzenetet senkinek a meccseim alatt, úgy voltam vele, hogy miért ne? Figyelmeztetést kaptam, mivel ez szabályba ütközik, de mégsem olyan, mintha az edzőmmel beszéltem volna, szóval remélem, nem büntetnek meg” – mondta nevetve Bagdatisz.

A 2006-ban Australian Open-döntőt játszó 31 éves ciprusi teniszező 2012-ben vette feleségül a horvát Karolina Spremet, aki 17. is volt a női teniszezők világranglistáján.

Bagdatisz elsősorban gyenge adogatásai miatt volt esélytelen Monfils ellen, első szerváit csak 36 százalékban ütötte be.

„Azt hiszem, ilyen rosszul még egyszer sem adogattam pályafutásom során. Gaël ellen nagyon nehéz, ha nem nyersz néhány könnyű pontot” – tette hozzá Bagdatisz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik