US Open: Babos Tímea vegyes párosban is búcsúzott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.29. 23:55
Magyar idő szerint péntek késő este Babos Tímea az amerikai Eric Butorac oldalán kikapott a vegyes párosok versenyének első fordulójában az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, a US Openen. Az ellenfél a tavalyi második helyezett volt.

A 45 percig tartó első játszmában előbb Babosék vették el az ellenfél adogatását, csakhogy a tavalyi döntős Abigail Spears, Santiago González kettős gyorsan visszaszerezte az elveszített szervagémet, és nagy csatában, rövidítésben megnyerte a szettet.

A 22 perces második játszma elején 1:1-nél a magyar, amerikai kettős három bréklabdát hárított, majd kétszer is brékelte ellenfelét, így harmadik szett, azaz szuper tie-break döntött.

A ráadásban Babosék 3–0-ra elhúztak, de utána sorozatban öt labdamenetet veszítettek, és onnantól a rivális kezdeményezett.

Babos – aki az egyéni és a női páros után vegyes párosban is nagy csatában veszített az első fordulóban – búcsúzott a US Openől.

A magyar játékos legközelebb a szeptember 8-án kezdődő québeci, 250 000 dolláros versenyen szerepel – írja a babostimea.hu.

US OPEN, NEW YORK (38 251 760 dollár, kemény pálya)
VEGYES PÁROS, 1. FORDULÓ

Abigail Spears, Santiago González (amerikai, mexikói)–Babos Tímea, Eric Butorac (magyar, amerikai) 7:6 (8–6), 1:6, 10–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik