Tokió 2020: Nick Kyrgios mindenképp indulni akar

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.01.21. 17:44
Nick Kyrgios Rio de Janieróban az Ausztrál Olimpiai Bizottsággal (AOC) folytatott vitája miatt nem indult, az idei tokiói játékok tenisztornáját viszont nem szeretné kihagyni.

„Száz százalékig szeretnék indulni, csakúgy, ahogy négy éve is ott akartam lenni Rióban” – nyilatkozta az Australian Open első körében aratott sikere után a viselkedésével sokszor botrányt okozó, öntörvényű játékos.„Száz százalékig szeretnék indulni, csakúgy, ahogy négy éve is ott akartam lenni Rióban” – nyilatkozta az Australian Open első körében aratott sikere után a viselkedésével sokszor botrányt okozó, öntörvényű játékos.

„Úgy érzem, az olimpián egészen kiváló esélyem lenne az éremszerzésre. Szeretnék az ausztrál csapat tagjaival közösen részt venni az eseményen” – tette hozzá.

A 24 éves teniszező négy éve John Coates-szal, az AOC elnökével és Kitty Chillerrel, az ausztrál csapat vezetőjével is összetűzésbe keveredett és végül visszalépett az indulástól. A jelek szerint az AOC illetékesei azóta megbocsátottak neki. Coates ezen a héten úgy nyilatkozott: büszke lenne arra, ha Kyrgios tagja lenne az olimpiai csapatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik