Tenisz: 85 ezer dollárt ért egy közös este a szőke teniszezőnővel

Vágólapra másolva!
2020.05.18. 08:36
null
Genie Bouchard alig várja a találkozót (Fotó: AFP)
A teniszkarrierje eddigi csúcspontján a világranglista 5. helyéig jutó Genie Bouchard május elején hirdetett jótékonysági akciót. A randevú mellett egy Grand Slam-torna meghívót is magában foglaló „csomag” 85 ezer dollárt (cirka 27 millió forintot) ért az egyik szurkolónak...

Eugenie Bouchard aukciójára a május 15-i határidőig 37 licit érkezett. A randevú „kikiáltási ára” 2500 dollár volt, és minimum ugyanekkora összeggel kellett emelni a tétet az érdeklődőknek. Végül 85 ezer dollárig futott fel az összeg.

„Ez őrületes. Elképesztőek vagytok, srácok!” – tette ki a végösszegről szóló képernyőmentést az Instagram-sztorijába a 26 éves kanadai teniszező vasárnap.

A nyertes nem csak egy randit kap a világ egyik legcsinosabb teniszezőjével, hanem lehetősége nyílik arra is, hogy elkísérje őt az egyik Grand Slam-tornára, ahonnan a sportoló páholyából figyelheti a meccseit. Továbbá kap egy aláírt teniszütőt és egy sportcipőt is.

we're allowed to post throwbacks any day and for no reason at all now sorry i don't make the rules

131.1k Likes, 1,279 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "we're allowed to post throwbacks any day and for no reason at all now sorry i don't make the rules"


Az aukcióból befolyó összeget teljes egészében jótékony célra ajánlotta fel a kanadai sportoló, az étkeztetés biztosítását kívánja támogatni az Egyesült Államokban.

„Alig várom a találkozót a győztessel. Ezzel rengeteg embernek segíthetünk” – tette hozzá a világranglistán jelenleg a 332. helyet elfoglaló Bouchard.

A teniszezőnő nem először vág bele hasonlóba. 2017-ben, az 51. Super Bowlon, amikor a New England Patriots az Atlanta Falcons ellen óriási hátrányban volt, az egyik rajongója megkérdezte Bouchard-t, hogy randizna-e vele, ha nyer a Patriots. A teniszezőnő állta a fogadást. Végül Tom Bradyék örülhettek, így pedig a rajongó is…

why do my arms stay mad skinny but my stomach gets so fat??

127.7k Likes, 2,184 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "why do my arms stay mad skinny but my stomach gets so fat?? "


old town road

132.9k Likes, 1,399 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "old town road"


gotta post a glam shot every once in awhile #tbt

229.2k Likes, 4,155 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "gotta post a glam shot every once in awhile #tbt"

scoot scooooot thank u @bird!! customized & everything

107k Likes, 941 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "scoot scooooot thank u @bird!! customized & everything "

Rubbin my belly cuz I just had Shake Shack (Shake Stack & fries)

112.4k Likes, 1,222 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "Rubbin my belly cuz I just had Shake Shack (Shake Stack & fries)"



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik