Tenisz: széles körű együttműködést szeretne a Vasas az új teniszcentrumnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.27. 19:06
Április 30-áig készülhet el az új, nemzetközi teniszversenyek megrendezésére alkalmas budapesti teniszközpont koncepciója. Mindezt széles együttműködés keretében, minden részletre gondolva kell kidolgozni, mondja Markovits László, a kormány által szakmai partnerként kijelölt Vasas SC elnöke.

Amint arról beszámoltunk, Magyarország kormánya, a miniszterelnök által az ünnepek előtt aláírt kormányhatározat értelmében a Vasas Sport Club kizárólagos szakmai együttműködésével kezdi meg a nagy nemzetközi teniszversenyek megrendezésére alkalmas budapesti teniszközpont előkészítő munkáit – jelent meg a Magyar Közlönyben. Amint arról beszámoltunk, Magyarország kormánya, a miniszterelnök által az ünnepek előtt aláírt kormányhatározat értelmében a Vasas Sport Club kizárólagos szakmai együttműködésével kezdi meg a nagy nemzetközi teniszversenyek megrendezésére alkalmas budapesti teniszközpont előkészítő munkáit – jelent meg a Magyar Közlönyben.

A Vasas elnöke, Markovits László most a klub hivatalos honlapjának adott interjúban jelentette ki, szeretnék a teljes magyar tenisztársadalmat bevonni a munkába, melynek előkészületeire a következő öt hónap áll rendelkezésükre és négy különböző munkacsoport dolgozik majd rajta.

„A hatékonyság érdekében a négy munkacsoport létszáma limitált, de valamennyi érintett teniszes vagy szakmai szereplő véleményét szívesen vesszük a projekt során. Természetesen lesznek olyan szakterületek, amelyekkel mi is fogunk egyeztetéseket kezdeményezni, a média képviselőinek észrevételeire például a későbbi magas színvonalú tévéközvetítések érdekében számítunk” – mondta Markovits László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik