Tenisz: Richter Attila távozik a szövetség főtitkári posztjáról

K. R.K. R.
Vágólapra másolva!
2020.02.06. 23:43
Csütörtök késő este több forrásból is azt a hírt kaptuk, hogy hamarosan kiadhatják a hivatalos közleményt, miszerint Richter Attilát Juhász Gábor váltja a Magyar Teniszszövetség főtitkári pozíciójában.

Információink szerint feszült hangulatú elnökségi ülést tartottak csütörtökön a Magyar Teniszszövetségnél, ennek végén nem született határozat, a tagok valószínűleg a jövő héten találkoznak ismét. Úgy tudjuk, az elmaradó magyarországi WTA-torna mellett egyéb pénzügyi problémák is erősítik a konfliktust, amelynek végeredménye az, hogy távozik Richter Attila főtitkár.

Sőt, csütörtök késő este több forrásból is azt a hírt kaptuk, hogy nem várnak a következő elnökségi ülésig a bejelentéssel, Richtert Juhász Gábor váltja a főtitkári pozícióban, aki a Fed-kupa-válogatott szövetségi kapitánya, a Davis-kupa-csapat menedzsere, illetve a szövetség sportigazgatója.

Az MTSZ hivatalos közleménye késő estig nem került nyilvánosság elé – Márky Jenőé viszont igen: a Hungarian Grand Prix jogtulajdonosa az MTI-nek azt írta, a válságos helyzet miatt a Magyar Teniszszövetség teljes vezetőségét fel kell függeszteni, és válságkezelő ügyvezető kinevezésére van szükség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik