Tenisz: nehéz szülés volt, de Babos továbbjutott párosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 13:57
Az Australian Open-győztes Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős 6:7, 6:4, 10–8-ra legyőzte a Veronika Kudermetova, Alla Kudrjavceva duót a dohai kemény pályás női tenisztorna páros versenyének második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

A Babos, Mladenovic páros először állt össze azóta, hogy januárban megnyerte az év első Grand Slam-tornáját, az Australian Opent. A magyar, francia kettős negyedik kiemeltként a nyolcaddöntőben csatlakozott a küzdelmekhez a dohai versenyen. januárban megnyerte az év első Grand Slam-tornáját, az Australian Opent. A magyar, francia kettős negyedik kiemeltként a nyolcaddöntőben csatlakozott a küzdelmekhez a dohai versenyen.

Az első játszmában Babosék 3:1-es vezetésről 5:3-as hátrányba kerültek, de kiharcolták a rövidítést, amelyet azonban 7–1-re elveszítettek. A magyar lány és partnere a második szettben 6:4-gyel egyenlített, majd a második meccslabdáját kihasználva 10–8-ra megnyerte a szuper tie-breaket, melynek során az orosz duó egyszer sem vezetett.

Babosék a negyeddöntőben a nyolcadikként rangsorolt Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez szlovén, spanyol párossal találkoznak.

WTA-TORNA, DOHA (3 173 000 dollár, kemény pálya)
PÁROS, 2. FORDULÓ
Babos, Mladenovic (magyar, francia, 4.)–Kudermetova, Kudrjavceva (orosz) 6:7 (1–7), 6:4, 10–8

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik