Tenisz: Megfenyegették a családom – Wozniacki kifakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.25. 15:12
A korábbi világelső teniszezőnő, Caroline Wozniacki kifakadt, miután állítása szerint a szurkolók halálosan megfenyegették a hozzátartozóit a Miamiban zajló tornán.

Wozniacki a torna második fordulójában meglepetésre három szettben (0:6, 6:4, 6:4) kikapott a világranglista 82. helyén álló Puerto Ricó-i Mónica Puigtől, s búcsúzott a viadaltól.

A mérkőzés után Wozniacki kifakadt – a dán teniszezőnő elmondta, a találkozó közben több szurkoló is halálosan megfenyegette a hozzátartozóit.

„Amikor bizonyos határok eltűnnek, onnantól mindenki számára szomorú lesz a tenisz. Az összecsapás során a tömegből többen is a családomat fenyegették, halált kívántak a szüleimnek, engem olyan jelzőkkel illettek, amiket nem is szeretnék megismételni. A vőlegényem tízéves unokahúgának és unokaöccsének és is mondtak dolgokat… Mindeközben a biztonsági szolgálat semmit sem tett. Nagyon remélem, hogy a torna szervezői komolyan veszik a történteket, mert ez nagyon rossz példa a teniszezők és a szurkolók következő generációja számára.”

 

Caroline Wozniacki on Twitter

https://t.co/yd10mvxuMJ



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik