Tenisz: Jobb lesz, ha felkészülök Fucsovics ellen – Federer

Vágólapra másolva!
2019.02.27. 21:27
null
Másodszor találkozik Fucsoviccsal (Fotó: AFP)
Amint arról beszámoltunk, a Dubaiban zajló kemény pályás férfi ATP 500-as tenisztorna negyeddöntőjében Roger Federer lesz Fucsovics Márton ellenfele csütörtökön délután. A svájci klasszis Fernando Verdasco legyőzése után még a pályán beszélt következő ellenfeléről.

A 37 éves klasszis a pályán legutóbb tavaly januárban, az Australian Openen találkozott a nála bő tíz évvel fiatalabb Fucsovics Mártonnal, akit akkor 6:4, 7:6, 6:2-re győzött le. Verdasco mai legyőzése után Federer elmondta, emlékszik arra, hogy tavaly, végül a 20. Grand Slam-sikere felé vezető úton a magyar fiúval is találkozott.

„Elég jól ismerem Mártont, néhány éve eljött hozzám edzeni Svájcba, és ha jól emlékszem, tavaly játszottam vele az Australian Openen. Nagyon jó játékos, aki nagyon sokat fejlődött az elmúlt időben. Különösen a gyors borításokon képes remek játékra, és ezen a tornán eddig csodálatosan teljesít. Struffot ma könnyen győzte le, úgyhogy nem lesz egyszerű a feladatom holnap, szóval jobb lesz, ha felkészülök, mert nem lesz egyszerű mérkőzés” – fogalmazott a mérkőzés után Federer.




ATP 500-AS TORNA, DUBAI (2 887 895 dollár, kemény pálya)
NEGYEDDÖNTŐ
16.00:
FUCSOVICS (magyar)– Federer (svájci, 2.) (Tv: Sport2) – ÉLŐBEN AZ NSO-N!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik