Tenisz: Federernek ismét ikrei születtek, ezúttal fiúk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.07. 07:25
null
Nem csoda, hogy olyan nagy volt Mirka Federer pocakja (Fotó: Reuters)
Ismét ikerpárnak adott életet Mirka Federer – lánykori nevén Miroslava Vavrinec –, Roger Federer felesége. A világklasszis teniszező így már négy gyermek boldog édesapjának mondhatja magát.

 

Leo és Lenny Federer nem sokkal azután jött világra, hogy édesapjuk bejelentette visszalépését a madridi salakpályás tornától. A fiúk majdnem öt évvel fiatalabbak, mint lánytestvéreik, Myla Rose és Charlene Riva, akik 2009 júliusában születtek. Roger Federer a Twitteren jelentette be a nagy hírt.

A világranglista 4. helyén álló svájci teniszező korábban a gyermekáldás időpontjától tette függővé a Roland Garroson való indulását, ám ezek után valószínűleg nem lesz akadálya annak, hogy részt vegyen a párizsi Grand Slam-tornán.

A pár természetesen rengeteg gratuláló üzenetet kapott, Boris Becker például nem felejtette el megjegyezni, hogy Leo és Lenny tökéletes vegyes párost alkothatnak majd lánytestvéreikkel. Lehet, hogy 20-25 év múlva családi belügy lesz egy-egy Grand Slam-versenyen a vegyes párosok döntője?

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik