Tenisz: Babosnak nem sok ideje lesz pihenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.28. 08:38
Az Australian Open női párosát Kristina Mladenoviccsal megnyerő Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán szettelőnyben, meccslabdát hibázva 6:2, 4:6, 9–11-re elvesztette a vegyes párosok döntőjét a kanadai Gabriela Dabrowski, és a horvát Mate Pavic párosa ellen vasárnap reggel, ám a magyar lánynak nem sok ideje lesz a búslakodásra, ahogy a pihenésre sem.

A WTA hivatalos honlapja alapján Babosnak már hétfőn reggel jelenése lenne a tajvani nemzetközi teniszbajnokság 1. fordulójában. Egyesben 4. kiemeltként az ausztrál Arina Rodionova ellen kezdi a szereplést, míg párosban a hazai közönség előtt szereplő, címvédő tajvani Csan Hao-csing oldalán első kiemeltként játszik majd, ám a sorsolás itt még nem készült el.

Az egyéni küzdelmekben az első mérkőzést magyar idő szerint hétfő hajnali három órakor kezdik, a pontos pályabeosztást és menetrendet a szervezők még nem tették közzé – valószínűleg nem véletlenül...

Babos Tímea a vegyes páros döntője után ugyanis elárulta helyszíni kollégánknak, hogy a torna szervezőinek külön engedélyével az első fordulós meccseit csak szerdán játssza le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik