Tenisz: Babos Tímeának esélye sem volt a nyolcaddöntőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.02. 23:18
A világranglista 38. helyén álló Babos Tímea 56 perc alatt, két nagyon sima szettben kikapott a görög Maria Szakkaritól (49.) a San Joséban zajló kemény pályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A nyolcadik kiemelt magyar lány számára pocsékul indult a meccs, rögvest három bréklabdához jutott az ellenfele, a harmadikkal pedig el is vette az adogatását. A helyzet ezt követően sem javult, Szakkari sorra nyerte a játékokat – 5:0-s előnyénél 0:40-nel kezdve, három bréklabdát is hárítva, így 23 perc alatt övé lett a szett (0:6).

A folytatásban sem sok minden változott, igaz, 0:5-nél ezúttal Babos tudott brékelni (miután négy mérkőzéslabdát hárított), így a biciklit elkerülte, a vereséget viszont nem (1:6).(0:6).

A folytatásban sem sok minden változott, igaz, 0:5-nél ezúttal Babos tudott brékelni (miután négy mérkőzéslabdát hárított), így a biciklit elkerülte, a vereséget viszont nem (1:6).

„Az ellenfelem nagyon-nagyon jól játszott, esélyem sem volt! Úgy leütött a pályáról, mint annak a rendje. Olyat játszott, hogy szerintem ma bárki lehetett volna az ellenfele, simán legyőzi” – írta hivatalos honlapján a magyar teniszező.

WTA-TORNA, SAN JOSE (799 000 dollár, kemény pálya)
EGYES, NYOLCADDÖNTŐ

Szakkari (görög)–Babos (magyar, 8.) 6:0, 6:1
Buzarnescu (román, 5.)–Anisimova (amerikai) 7:5, 2:6, 6:1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik