Tenisz: Babos Kaliforniában is Michael Joyce-szal készül majd

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.17. 16:04
null
Babos Tímea felkészülését Kaliforniában is Michael Joyce segíti (Fotó: Zádor Péter)
A wimbledoni tenisztorna után Kaliforniában is Michael Joyce irányítása mellett készül majd Babos Tímea, minderről a játékos maga beszélt a molcsapat.hu-n.

 

Babos Tímea párosban elődöntőig jutott Wimbledonban, elmondása szerint az eredmény és a korábbi világelső, Michael Joyce-szal közös munka egyaránt jót tesz az önbizalmának.

„Élvezem az edzéseket, mindig is szerettem keményen dolgozni, vannak céljaim, szóval bízom benne, hogy elindulok felfelé. A páros sikerek segítik az egyénimet is, tényleg izgatottan várom az év hátralévő részét. A hét végén indulok Amerikába, Michaellel fogok készülni Kaliforniában az első versenyre. Jól érzem magam vele, jó edzéseket végzünk együtt, egyelőre ennyi a biztos” – idézte Babost a weboldal.

A párosban kétszeres Grand Slam-győztes Babos a szezon elején bontott szerződést Nikola Horvattal, azóta édesapja, Babos Csaba segítette. Már a Roland Garroson arról beszélt, hogy a füves pályás szezonban egy ismert szakemberrel készül majd.

A 46 esztendős Joyce 2004 és 2011 között Marija Sarapova trénere volt, együtt nyertek három Grand Slam-trófeát, az orosz klasszis a világelsőségig menetelt. Idén áprilisig a kanadai Eugenie Bouchard edzői stábjának vezetője volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik