Tenisz: „Azt kívánom, hogy halj meg” – megfenyegették Stollárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 13:45
Minősíthetetlen stílusú üzenetet kapott Stollár Fanny az Instagram-oldalán: a 20 éves magyar teniszezőt azt követően fenyegették meg, hogy az első fordulóban búcsúzott a charlestoni tornán.

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a” – írta a dühös „szurkoló” Stollárnak, aki egy nevetős hangulatjel mellett „szurkolói szeretet” címmel osztotta meg az üzenetet. „Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a” – írta a dühös „szurkoló” Stollárnak, aki egy nevetős hangulatjel mellett „szurkolói szeretet” címmel osztotta meg az üzenetet.

Az üzenet (Fotó: Blikk)
Az üzenet (Fotó: Blikk)

„Nem ez az első eset, szomorú, de többször előfordult már, hogy ilyen ocsmányságokat írtak a teniszezőknek. Az internet világában sajnos ez mindennapi” – mondta Juhász Gábor, a hazai szövetség sportigazgatója és női szövetségi kapitány a Blikknek.

Stollár a 823 ezer dolláros összdíjazású charlestoni tornán két játszmában szenvedett vereséget a világranglista 78. helyén álló spanyol Sara Sorribes Tormótól, majd egy nappal később párosban is búcsúzott az amerikai Sofia Kenin oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik