Tenisz: Andy Murray ismét tornát nyert egyesben – virtuálisat

Vágólapra másolva!
2020.04.30. 22:51
null
A háromszoros Grand Slam-torna-győztes skót a viadal döntőjében David Goffint múlta felül (Fotó: AFP)
A madridi salakpályás torna pótlására kitalált virtuális tornát a brit Andy Murray nyerte meg, miután a fináléban szoros meccsen 7:6-ra legyőzte a belga David Goffint.

 

Andy Murray viszonylag könnyen jutott a fináléba, miután az elődöntőben Diego Schwartzmannak technikai gondjai akadtak, így nem tudott a mérkőzésen részt venni, s a felek úgy döntöttek, Murrayé a döntőbeli szereplés lehetősége.

A fináléban Murray ellenfele a belga David Goffin volt, aki a négy között a görög Sztefanosz Cicipaszt győzte le rövidítésben, minimális különbséggel, 7:6 (8–6)-ra. A finálé szintén szorosan alakult, és az előbb említett elődöntőhöz hasonlóan ez is rövidítésben dőlt el, 7:6 (7–5)-re győzött végül Murray – aki egyébként kétszer megnyerte a valós madridi salakos tornát.

„Az összes meccsem közül amit játszottam, talán a döntő volt az, ahol nagyjából azonos szinten voltam az ellenfelemmel. Sőt, talán David még jobb játékos is nálam, ő ugyanis olyan ütéseket is tudott használni, amiket én nem mindig tudatosan. Nekem szerencsére azonban jobb volt a szervám, és végül ez jelentette a különbséget” – értékelte a finálét és a versenyt Murray.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik