Tenisz: orosz kettős lesz Stollárék ellenfele a fináléban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.23. 23:30
Kialakult a döntők párosítása a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású budapesti kemény pályás női tenisztornán.

Egyesben a címvédő, első helyen kiemelt Alison Van Uytvanck és a cseh Marketa Vondrousová vívja a vasárnapi finálét, miután a szombati elődöntőben a belga teniszező nagy csatában, öt mérkőzéslabdát hárítva, döntő szett rövidítésben kerekedett az ötödik helyen kiemelt orosz Jekatyerina Alekszandrova fölé. Vondrousová viszont könnyedén, 58 perc alatt győzte le az ugyancsak orosz Anasztaszija Potapovát.Alison Van Uytvanck és a cseh Marketa Vondrousová vívja a vasárnapi finálét, miután a szombati elődöntőben a belga teniszező nagy csatában, öt mérkőzéslabdát hárítva, döntő szett rövidítésben kerekedett az ötödik helyen kiemelt orosz Jekatyerina Alekszandrova fölé. Vondrousová viszont könnyedén, 58 perc alatt győzte le az ugyancsak orosz Anasztaszija Potapovát.

Alekszandrova párosban vigasztalódott honfitársa, Vera Zvonarjova oldalán, miután szuper tie-brékben győzte le az ugyancsak orosz Blinkova, Potapova kettőst, így ők lesznek a BOK-csarnokban Stollár Fanny és a brit Heather Watson ellenfelei a 15 órakor kezdődő fináléban.

WTA-TORNA, BUDAPEST (250 000 dollár, kemény pálya)
EGYES, ELŐDÖNTŐ
Van Uytvanck (belga, 1.)–Alekszandrova (orosz, 5.) 3:6, 6:4, 7:6 (9–7)
Vondrousová (cseh, 8.)–Potapova (orosz) 6:0, 6:2
PÁROS, ELŐDÖNTŐ

Alekszandrova, Zvonarjova (orosz)–Blinkova, Potapova (orosz) 4:6, 6:4, 10–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik