Roland Garros: Babosnak nem termett babér vegyes párosban

Vágólapra másolva!
2018.06.01. 14:45
null
Babos Tímea már csak női párosban van versenyben (Fotó: AFP)
Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán két játszmában (6:2, 6:3) kikapott a Csang Suaj, John Peers duótól a francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) vegyes páros versenyének első fordulójában.

 

Babosék az első játszmában a második adogatásaik mögött csak egy pontot nyertek és kétszer is elvesztették a szervájukat, így a kínai, ausztrál kettős 24 perc alatt könnyedén behúzta a szettet (2:6).

A hetedik kiemelt magyar, indiai páros a második játszma elején is brékhátrányba került (0:2), de azonnal javított, és 3:3-ig tartotta a lépést Peersékkel. A hetedik játékban Babosék elpuskáztak egy bréklabdát, ami mély nyomot hagyhatott a fejükben, mert onnantól gémet sem nyertek (3:6).

Babosnak két nappal ezelőtt több sikerélménye volt Csang Suaj ellen, hiszen akkor Kristina Mladenovic oldalán női párosban két szettben legyőzte az Ajla Tomljanoviccsal összeálló kínait.

Ami Rohan Bopannát illeti: az indiai címvédőként vett részt a Roland Garroson vegyes párosban, tavaly ugyanis a kanadai Gabriela Dabrowskival a végső győzelemig meneteltek.

Babos így már csak női párosban van versenyben, amelyben legközelebb szombaton lép pályára.

ROLAND GARROS, PÁRIZS (39 197 000 euró, salak)
VEGYES PÁROS, 1. FORDULÓ
Csang Suaj, Peers (kínai, ausztrál)–Babos, Bopanna (magyar, indiai, 7.) 6:2, 6:3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik