Davis-kupa: Piros Zsombor nem játszhat Ukrajna ellen

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.09.10. 12:24
null
Piros Zsombor nem játszhat Ukrajna ellen (Fotó: Koncz György)
Köves Gábor, a tenisz Davis-kupában szereplő magyar válogatott szakvezetője az M4 Sport keddi Sporthíradójában elárulta, Piros Zsombor sérülés miatt biztosan nem lesz bevethető az ukránok ellen a világcsoport osztályozóján.

„Másfél év után visszatér Fucsovics Marci, aki két mérkőzésen nem játszott. Balázs Attila, aki jó formában játszott a nyáron, szintén ott lesz. Ő kisebb sérüléssel bajlódott és az utóbbi hetekben kevesebbet versenyzett, de rendben van a talpa. Rájuk számítok az első napon mindenképpen egyesben, és a még éles párosban is ők fognak pályára lépni, de persze sok függ attól, hogy mennyit vesz ki belőlük a szombati egyes. Az pedig eredményfüggő, hogy a vasárnapi egyéni mérkőzéseket kik fogják játszani” – idézi az m4sport.hu Köves Gábort.

Fucsovics és Balázs mellett Nagy Péter, Borsos Gábor és Marozsán Fábián szerepel a Davis-kupa-csapatban. Valkusz Máté ínhüvelygyulladás miatt nem játszhat, Piros Zsombor pedig részleges bokaszalag-szakadást szenvedett múlt héten a székesfehérvári versenyen – ezért nem bevethető.

Az összecsapást szombaton és vasárnap a Sport11 sportközpontban rendezik meg, szombaton két egyéni, vasárnap egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.

A szombati meccseket az M4 Sport, a vasárnapiakat a Duna World közvetíti a televízióban, míg az m4sport.hu az összes mérkőzést élőben adja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik