Aus. Open: Babosék könnyed sikerrel kezdtek párosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.17. 04:39
null
Babosék könnyed sikerrel kezdtek Melbourne-ben (Fotó: AFP, archív)
A címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős 64 perces mérkőzésen, két játszmában (6:0, 6:3) legyőzte a Raluca Olaru, Galina Voszkobojeva román, kazah duót az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének első fordulójában.

 

Az első szettet Babosék könnyedén nyerték meg 6:0-ra, csak a harmadik játékban adódtak kisebb problémáik, amikor bréklabdát kellett hárítaniuk, hogy megszilárdítsák előnyüket.

A fél óráig tartó első játszma után a másodikban Timiék 2:0-nál elveszítették az adogatásukat, amiben nagy szerepet játszott, hogy Mladenovic két kettős hibát is ütött. Utána viszont 3:2-nél ismét brékelt a címvédő páros, amely a magyar lány sikeres szervajátékával zárta le a mérkőzést.

Babosék a második fordulóban egy kínai, horvát kettőssel vagy a kétségkívül erősebbnek tűnő Anasztaszija Pavljucsenkova, Anastasija Sevastova orosz, lett duóval csapnak össze.

„Nagyon jó meccset játszottunk! A világbajnoki győzelem óta nem szerepeltünk együtt párosban, fontos tehát a magabiztos kezdés, hiszen nehéz sorsolásunk van, a jó rajt és minden megnyert pont számít. Négy-öt esélyes páros van, mi is köztük vagyunk, az a kulcs, hogy a saját játékunkat játsszuk” – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Babos Tímea.

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (60 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
NŐI PÁROS, 1. FORDULÓ

Babos, Mladenovic (magyar, francia, 2.)–Olaru, Voszkobojeva (román, kazah) 6:0, 6:3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik