Aus. Open: Babosék elődöntősök vegyes párosban

Vágólapra másolva!
2018.01.24. 12:15
null
Babos női párosban döntős, vegyes párosban elődöntős az Australian Openen (Fotó: Twitter)
Párosban eddig megállíthatatlan Babos Tímea: miután Kristina Mladenoviccsal a női páros fináléjába lépett napközben, este az indiai Rohan Bopannával a vegyes páros elődöntőjébe is bejutott!

 

Miután női párosban a francia Kristina Mladenoviccsal a döntőbe jutott, Babos Tímeára még egy feladat várt szerdán Melbourne-ben: a vegyes páros elődöntője az indiai Rohan Bopannával az oldalán az Abigail Spears, Juan Sebastián Cabal amerikai, kolumbiai páros ellen.

A meccset eredetileg helyi idő szerint 18.30-ra írták ki, de valójában több mint két órával később, majdnem kilenckor láttak csak neki. Ezért vagy sem, Babosék a második adogatójátékukat elveszítették, viszont az ellenfél harmadikjánál visszavették.

Kezdtek belejönni a játékba, még éppen jókor, mert 5:4-es vezetésüknél fogadójátékban 40:0-s előnybe kerültek, amiből ugyan még egyenlő lett, ám a vegyes páros szabályai alapján ilyenkor azonnal döntő pont következik, amit ők ütöttek be, úgyhogy 6:4-re megnyerték az első szettet!

A másodikban azonnal elszenvedtek egy bréket, de vissza is szerezték, így 3:3-nál helyreállt a világ rendje. Persze ekkorra már Roger Federer is befejezte a maga férfi egyes negyeddöntőjét a Rod Laveren, de kit zavar, ha egyszer Babosék a második szettet is kiizzadták a rövidítésben, és így továbbjutottak az elődöntőbe?!

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (55 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
VEGYES PÁROS, ELŐDÖNTŐ

BABOS TÍMEA, Bopanna (indiai, 5.)–Spears, Cabal (amerikai, kolumbiai) 6:4, 7:6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik