Roland Garros: Piros Zsombor párosban bajnok lett!

Vágólapra másolva!
2017.06.10. 16:49
Piros Zsombor a spanyol Nicola Kuhnnal az oldalán megnyerte a Roland Garros páros versenyét a junior fiúknál. A duó a döntőben 6:4, 6:4-re győzte le az amerikai Vasil Kirkov, Danny Thomas kettőst.

Az egyesben a nyolcaddöntőben búcsúzó Piros Zsombor párosban remekelt, a döntőig menetelt Nicola Kuhnnal az oldalán. Az első szettben a magyar, spanyol kettős kétszer is brékelni tudott, míg az amerikaiak csak egyszer, így az első kiemelt páros 6:4-re behúzta az első játszmát. A másodikban Pirosék ismét brékeltek, amire a tengerentúli duó már nem tudott reagálni, így 6:4-re a második szettet is behúzták, ezzel pedig a mérkőzést is megnyerték!Az egyesben a nyolcaddöntőben búcsúzó Piros Zsombor párosban remekelt, a döntőig menetelt Nicola Kuhnnal az oldalán. Az első szettben a magyar, spanyol kettős kétszer is brékelni tudott, míg az amerikaiak csak egyszer, így az első kiemelt páros 6:4-re behúzta az első játszmát. A másodikban Pirosék ismét brékeltek, amire a tengerentúli duó már nem tudott reagálni, így 6:4-re a második szettet is behúzták, ezzel pedig a mérkőzést is megnyerték!

Piros Zsombor eddig fantasztikus idényt produkál: az Australian Openen egyéniben lett bajnok a juniorok között, az idény második Grand Slam-versenyén pedig párosban ért fel a csúcsra.

A MECCS UTOLSÓ PONTJA ÉS A DÍJÁTADÓ

ROLAND GARROS, PÁRIZS (36 000 000 euró, salak)
JUNIOR FIÚK
PÁROS, DÖNTŐ

Piros, Kuhn (magyar, spanyol, 1.)–Kirkov, Thomas (amerikaiak) 6:4, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik