Australian Open: reggel meccse lesz, délután férjhez megy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.17. 17:39
null
Arina Rodionova és Ty Vickery
Sűrű napja lesz szombaton Arina Rodionovának. Az ausztrál teniszezőnek két mérkőzést kellene megnyernie a hétvégén ahhoz, hogy szabadkártyát kapjon a 2016-os Australian Openre, az első meccse után azonban nem pihenés vár rá, hanem az esküvője.

 

Mérkőzés, esküvő és reményei szerint újabb mérkőzés szerepel majd Arina Rodionova hétvégi programjában. Az orosz születésű teniszezőnek szombat délután kellett volna kiállnia honfitársa, Storm Sanders ellen, ám ellenfele és a szabadkártyás kvalifikációs verseny szervezői is belementek abba, hogy reggel kezdődjön a meccs.

Így ugyanis Rodionova délután hozzá tud menni ausztrálfutball-játékos vőlegényéhez, Ty Vickeryhez. Ha megnyeri szombati meccsét, akkor vasárnap is pályára kell lépnie, ám ez a 26 éves játékosnak nem okozna problémát.

„Nem hiszem, hogy a menyasszonynak túlságosan be kellene rúgnia az esküvőjén. Nem néznék ki jól, úgyhogy három italnál többet biztos nem iszok meg. Annyi épp elég lesz” – mondta a női világranglista 309. helyén álló Rodionova.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik